Casa de Craciun

#craciun #amenajare casa #culori creative #culori craciun

5 palete de culori creative, ideale pentru Craciun

Rosul si verdele sunt culorile traditionale ale Sarbatorilor de iarna. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa le adopti si tu in acest an. Iata cateva palete de culori surprinzatoare pentru Craciun, din care te poti inspira pentru a crea combinatii noi de nuante cu care sa iti infrumusetezi casa cu ocazia Sarbatorilor:

1. Argintiul si auriul

Nuantele metalice, precum argintiul si auriul, pot oferi o stralucire aparte pentru decorul mesei tale in ziua de Craciun. Aceasta combinatie de culori emana o nota profunda de rafinament, eleganta si, totodata, ofera casei tale un puternic aer festiv, prin stralucirea sa superba.

2. Fucsia

Da-i casei tale un aspect vibrant, plin de culoare in acest an cu cateva decoratiuni de Craciun in nuante de fucsia. Decoreaza-ti linvingul cu ghirlande si coroane de flori fucsia, alaturi de cateva perne micute si moi, in aceeasi nuanta. Fucsia este o culoare plina de prospetime, ofera stralucire si mentine, totodata, o stare buna de spirit pe parcursul Sarbatorilor de iarna.

3. Bleu ciel

Spune bun venit oaspetilor in casa ta cu ocazia Sarbatorilor cu o paleta de culori proaspete, sofisticate de bleu ciel, foarte luminoase. Daca mai adaugi si cateva accente argintii si albe, dar si cateva ornamente superbe, casa ta se va transforma intr-una uimitoare. Pentru un efect si mai surprinzator atarna aceste ornamente bleu ciel la intrarea in casa sau pe balustrada scarii, pentru a oferi casei tale o stralucire si mai festiva.

4. Mov

Poti intampina Craciunul anul acesta si cu o nuanta calda de mov, alaturi de cateva nuante de argintiu, decorat cu sclipici. Daca mai adaugi si un violet pe canapea sau alte elemnte organize, precum ramuri de mesteacan si conuri de pin, vei crea un decor rustic modern surprinzator.

5. Galben

Creeaza o atmosfera vesela si optimista in casa de Craciun cu ajutorul unor nuante de galben indraznete. Mizeaza pe aceasta nuanta pentru accesoriile de masa sau coroane de flori suspendate, lumanari ori aranjamente florale care sa scoata in evidenta atmosfera de sarbatoare.

Sursa foto: styleathome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului