Casa de Craciun

#decoratiuni craciun handmade #ornamente craciun #decoratiuni craciun #cum sa #diy # proiecte diy

In asteptarea Craciunului: 3 decoratiuni de brad pe care le pot face copiii

In asteptarea Craciunului, pregatirile pentru zilele festive sunt in sine momente speciale pentru intreaga familie. Daca vei sa intampini Nasterea Domnului intr-un mod original anul acesta, propune-i micutului tau sa creati impreuna decoratiuni de brad pe care le pot face copiii cu propriile lor maini.

1. Globuri vesele

Iata cum sa faci propriile globuri imposibil de spart si usor de indragit! Ai nevoie de cateva bile din spuma poliuretanica (le gasesti in magazinele de crafturi sau in librarii) si de un material textil cu imprimeu atractiv (la alegere).

Traseaza cu markerul linii care sa imparta cercul in patru, apoi adanceste-le cu un cutter. Decupeaza materialul in patru parti putin mai late si mai lungi decat sectiunile cercului, apoi fixeaza-le pe bila, impingandu-le marginile in adanciturile formate initial. Pentru a agata globul, impinge o agrafa de birou in partea de sus a bilei din spuma si leaga de ea o bucata mica de sfoara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea