Casa de Craciun

#decoruri gratuite #idei amenajare casa #decor casa #amenajare casa #decorare casa #casa

Top 10 trucuri gratuite pentru decorul casei tale

S-ar putea sa fii conditionat de bani, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri cand vine vorba despre designul interior al locuintei tale. Daca te afli in cautarea unor tehnici de reimprospatare gratuita a aspectului casei, iata in continuare un top al celor mai nimerite idei:

1. Transforma aspectul canapelei

In cazul in care canapeaua ta a avut si zile mai bune, e timpul sa iei masuri. O bucata mare de blana sau o patura colorata va da viata noua unei sofa vechi.

2. Coloreaza accesoriile cu spray de vopsea

Cu 15 lei poti cumpara din orice magazin de bricolaj un spray de vopsea aurie cu care sa colorezi cateva piese de prin bucataria ta, fie ca e vorba despre manerele de la dulapuri sau despre vaza cu flori. Aceste accente stralucitoare vor transforma vizual spatiul.

3. Foloseste luminile de Craciun pentru decor

Chiar nu trebuie sa astepti Craciunul pentru a intinde ghirlande luminoase prin toata casa. Te poti bucura de stralucirea lor si in restul anului, mai ales ca le ai deja si nu te costa nimic in plus acest truc eficient de decor.

4. Aranjeaza-ti florile preferate intr-o vaza

Fie ca folosesti flori din gradina ta sau cumperi de la piata un buchet de flori proaspete, orice fel de planta viu colorata va anima placut spatiul.

5. Reimprospateaza colectia de fotografii

Din cand in cand, revizuieste colectia de fotografii si inlocuieste in rame imaginile vechi cu unele mai actuale.

6. Adu in casa decorul de afara

Prin utilizarea pieselor tale de decor exterior in interiorul casei poti obtine un decor sic si foarte interesant. In plus, economisesti si bani!

7. Creeaza-ti propria galerie de arta

Adu la un loc toate tablourile pe care le-ai realizat de-alungul timpului, fie ca sunt picturi create de tine sau de copiii tai, fie ca sunt fotografii vechi inramate si asaza-le ca intr-o expozitie de arta.

8. Transforma esarfele in piese de decor

Esarfele tale preferate pot deveni adevarate piese de decor. Tot ce trebuie sa faci este sa le inramezi si sa le asezi deasupra patului.

9. Spala draperiile si perdelele

Poate ti se va parea amuzant acest sfat, dar vei observa ca, in timp, perdelele si draperiile se incarca de praf fara sa iti dai seama. Te obisnuiesti usor-usor cu aspectul lor, insa spala-le si vei observa o diferenta fantastica.

10. Schimba aspectul dulapurilor

De o pensula si de putina vopsea ai nevoie pentru a transforma rapid aspectul unui dulap vechi. Traseaza niste chenare sau picteaza cateva elemente decorative si poti zice ca ai o piesa noua de mobilier.

Sursa foto: popsugar.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea