Casa de Craciun

# casa de revelion #decor casa #decor Revelion

Trucuri pentru o casa stralucitoare de Revelion

Stralucirea e cuvantul de ordine al Sarbatorilor de Iarna, iar petrecerea de Revelion inseamna cu atat mai mult un spectacol de lumina si culoare. Iata cateva trucuri cu ajutorul carora poti face casa sa sclipeasca din toate ungherele in noaptea dintre ani.

Look festiv



Foloseste o paleta cromatica in alb si roz, dar mizeaza si pe accente metalice, care dau un aer festiv incaperii in care are loc petrecerea de Revelion. Cu ajutorul baloanelor rotunde mari, dar si a ghirlandelor cu ciucuri facute chiar de tine poti da stralucire spatiului.

Detaliile fac diferenta

Un glitter comestibil cu care sa ornezi paharele de sampanie pe care le ciocniti la miezul noptii e o idee absolut originala. Nici aperitivele sau desertul nu trebuie sa scape de stralucirea detaliilor festive. Foloseste-te de panglica subtire aurie pentru a orna delicat si discret platourile pe care le asezi pe masa.



Accesorii de petrecere

Foto:jkhnelson.com

Nu uita de accesoriile de petrecere, care si ele trebuie sa straluceasca in lumina ghirlandelor multicolore sau a artificiilor. De aceea, realizeaza chiar tu coifuri hazlii pe care acopera-le cu un strat de sclipici.

Decoratiuni uimitoare

 

Foto:modernmagazin.com

La raioanele de papetarie gasesti cartoane colorate. Alege unele aurii si argintii si decupeaza-le in mini discuri pe care prinde-le apoi in siraguri si fixeaza-le in tavan astfel incat sa cada precum turturii. Sunt usoare si vor "dansa" in lumina difuza. Formele argintii sau aurii pe care le folosesti de obicei pentru tarte pot deveni suporturi perfecte pentru lumanari.

Ghirlande luminoase

Nu uita nici de clasicele siraguri luminoase folosite ca decoratiuni de Craciun. Sunt la fel de interesante si de utile si la petrecerea de Revelion, intrucat te ajuta sa dai un aspect glam incaperii simplu si usor. Foloseste-le pe cele intr-o singura culoare, de preferat, galben.

Deserturi stralucitoare

Foto:ohgoodiedesigns.com

Si pentru ca in comert exista glitter comestibil, atunci e neaparat nevoie sa il folosesti ca detaliu pentru prajiturile cu care iti intampini oaspetii de la petrecere.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului