Casa de Craciun

#tipuri brad craciun #brad natural #brad de craciun

Vrei sa simti aroma bradului? Iata care sunt cele mai parfumate tipuri de brazi de Craciun

Inainte de a cumpara un brad de Craciun, evalueaza cateva aspecte, cum ar fi: de cat spatiu dispui, poti fii prin preajma pentru a-l uda regulat astfel incat el sa se pastreze proaspat cat mai mult si ce fel de aroma ai dori sa simti cand intrii in casa?

Iata cateva soiuri de brazi care ofera o aroma placuta, se intretin usor si au si ramuri viguroase pentru a sustine o multime de ornamente de Craciun.

Bradul Balsam

Daca iti doresti ca atunci cand intri in casa sa simti mirosul Craciunului, sa stii ca Bradul Balsam este cel mai parfumat dintre soiurile de pomi de Craciun. Atentie insa, el are nevoie de multa apa pentru a nu se usca si a-si mentine mirosul cat mai mult timp.

Bradul Douglas

Potrivit The National Christmas Tree Association, Bradul Douglas este foarte popular datorita formei sale de piramida perfecta. In plus, datorita faptului ca ramurile tale radiaza in toate directiile, Brazii Douglas sunt plini, bogati, aspectuosi, parfumati si foarte apreciati.

Bradul Fraser

Daca iti place sa expui toate decoratiile in bradul tau de Craciun, alege Bradul Fraser care are ramurile rigide, capabile sa reziste la greutatea ornamentelor. De asemenea, el are si un miros foarte placut.

Pinul Scotian

Pinul Scotian este recunoscut pentru culoarea sa verde inchis - albastrui, el fiind un pom care creeaza un impact foarte placut atunci cand este asezat intr-un living. Retine foarte bine apa si nu se usuca usor, ceea il face unul din brazii foarte rezistenti - te vei putea bucura de parfumul lui pentru o perioada mai indelungata.

Molid Colorado Albastru

Pe langa miros, un bonus al Molidului Colorado Albastru este faptul ca isi pierde foarte rar acele, care sunt foarte ascutite.

Bradul Canaan

Bradul Canaan este deseori confundat cu Bradul Balsam, el pastrandu-si totusi mai bine acele decat acesta. Cu un Brad Cannan nu poti decat sa iesi in castig - rezista mult si miroase si foarte frumos!

Cedrul Rosu de Est

Cu acele lui care se indreapta direct catre cer, Cedrul Rosu de Est este foarte bogat si verde. In ciuda numelui sau, el nu este un cedru, facand parte din familia ienuparilor.

Molidul Alb

Se spune ca Molidul Alb este cel mai frumos brad pentru a fi ornamentat de Craciun, deoarece are acele scurte si rigide. Totusi, aroma lui lasa de dorit, asa ca, daca iti doresti un pom care sa miroasa spectaculos, evita Molidul Alb.

Bradul Alb

Numit si Bradul Concolor, acest copac este renumit pentru acele cu nuante albastre si, totodata, pentru mirosul care aduce mai mult a citrice decat a pin. Este un copac incredibil care, cu siguranta, va starni uimire in casa ta datorita miresmei neasteptate.

Pinul Estic alb

Daca esti in cautarea unui aspect natural si vrei un pom uimitor care sa fie in centrul atentiei, Pinul Estic Alb este cea mai potrivita alegere. Desi nu este grozav pentru ornamente si are o aroma mai subtila, este extrem de aspectuos datorita acelor moi si flexibile, incredibil de frumoase.

Sursa foto: bostonmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea