Casa de Craciun

#decorare brad #brad craciun banat #brad craciun buc

4 moduri amuzante de a decora bradul de Craciun in maxim patru culori

De ce nu ai incerca sa iesi din traditionalele culori de Craciun, rosu si verde, pentru a-ti uimi oaspetii cu combinatii inedite si inspirate pentru decoratiile de anul acesta?! De la rosu la roz si de la verde la argintiu nu este decat un mic pas si numai imaginatia te poate limita. Iata patru moduri amuzante si neasteptate, sau patru scheme de culori neasteptate, pentru a-ti decora bradul de Craciun.

Schema de culori in verde si argintiu

Aceasta schema de culori luminoase si aerisite incorporeaza verdele deschis, albastru stralucitor si argintiul, pentru a crea o atmosfera sofisticata de sarbatoare in sufrageria ta. Agata cativa ciorapi de dimensiuni mari, albi si albastri de marginea semineului, sub pomisorul verde viu din ghiveciul imbracat in hartie albastra legata cu o panglica vernil. Decoreaza bradul de Craciun de langa semineu cu globulete din sticla albastra, argintie si verde si creeaza un ocean de cadouri frumos impachetate in hartie albastra si alba. Este o schema de culori calda, placuta, surpinzatoare si foarte eleganta. Oaspetii tai vor fi placut surprinsi si vor aprecia decorul.

Schema de culori alb si maroniu

Joaca-te in living cu accente minimaliste in doar trei culori - brun, auriu si argintiu. Un brad alb de Craciun impodobit cu ornamente argintii si aurii supradimensionate, pachetele de sub brad ambalate in hartie alba si maronie, masuta de cafea cu blat de sticla plina cu boluri cu bomboane albe si prajituri de Craciun - toate creeaza o atmosfera feerica, rupta parca din basmele cu Craiasa Zapezii.

Schema de culori verde, alb si maroniu

Iata un decor de sarbatoare realizat in trei culori cat se poate de naturale si pamantesti - verde, alb si maroniu. Ea ofera un aspect festiv si, tototdata, extrem de firesc si armonios acestui living. Ciorapii verzi atarna de mantaua de lemn in timp ce pernele maronii deschis sunt elemente de accent in constrat cu fotoliile albe pe care stau. Schema de culori capata consistenta datorita decoratiilor din bradul de Craciun, toate in aceleasi culori - verde stralucitor, alb si maroniu deschis. Totul este completat in modul cel mai feeric si festiv de cadourile de sub brad impachetate in hartie verde sau alba si decorate cu panglici festive in tonuri contrastante, pamantesti.

Schema de culori turcoaz si portocaliu

Incearca o schema de culori contrastante, precum turcoaz si portocliu, pentru a obtine un decor de sarbatoare cu un aspect indraznet. Nu te sfii sa folosesti o panglica lata portocalie pentru a lega darurile impachetate cu hartie turcoaz si aseaza-le la baza bradului decorat in aceleasi culori contrastante - portocaliu si turcoaz. Desigur, de la baza bradului nu pot lipsi portocalele si nici de pe masuta de cafea turcoaz vasul cu trandafiri portocalii sau cel cu portocale. Nu uita perna decorativa turcoaz-portocaliu care sa imbine schema decorului cu o tusa bine conturata pe albul canapelei.

Atentie - inainte de a decora baza bradului cu portocale, stabilizeaza-l bine in nisip si pietris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare