Casa de Craciun

# merisoare plastic #craciun #decoratiuni craciun # merisoare

5 decoratiuni de Craciun cu merisoare de plastic

Perioada de dinaintea Craciunului este perfecta pentru creatie! Ai mai mult timp liber pe care il poti petrece placut, realizand decoratiuni tematice. Vei descoperi ca activitatea este relaxanta si iti ofera sansa de a petrece timp  de calitate impreuna cu cei dragi! Iata o serie de ornamente pe care le poti crea cu fructele simbol ale iernii: merisoarele. Poti gasi boabele din plastic in orice magazin de tip Art& Kraft, dar si in florarii sau in supermarketuri la raionul de Home&Deco. 

Aranjament lumanare plutitoare

Lumanarile plutitoare continua sa fascineze. Asocierea apa-foc este si acum una deosebita. Un bol generos umplut cu apa in care este pusa o lumanare aprinsa atrage atentia cu siguranta. Insa ce se intampla daca pe langa lumanare adaugi bobite de merisor? Culoarea rosie completeaza in mod natural un asemena peisaj, deci te vei bucura de un uragan plutitor. Daca iubesti aranjamentele vibrante nu ezita sa introduci in bolul cu apa cateva ramurele de brad sau frunze de vasc. Asocierea rosu-verde este cat se poate de expresiva si de naturala!

 

Inele decorate cu conuri de brad si merisor pentru tacamuri

Te-ai gandit ca poti crea chiar tu decoratiunile pentru masa de Craciun? Poti realiza inelele tematice pentru tacamuri. Ai nevoie de conuri de brad mici, cateva boabe de merisor din plastic, doua-trei frunze verzi (pot fi de vasc, ficus, ramurele de brad) si o panglica verde. Cu ajutorul acestora poti crea ornamente cu adevarat impresionante. Alege cu atentie textura frunzelor si a panglicii astfel oferi notele personale dorite: pentru o masa cu accente rustice alege o panglica cu textura grosiera, daca vrei rafinament opteaza pentru o panglica cu aspect pretios.

 

Globuri din merisor

Realizarea unor globuri rosii din boabe de merisor poate fi o sarcina migaloasa, insa extrem de placuta. Poti implica in aceasta operatiune si copii, veti petrece astfel cateva ore minunate si in final veti putea decora bradul cu aceste globuri inedite. Pentru confectionarea lor ai nevoie de un globuri din polistiren de diferite marimi, multe boabe de merisor din plastic, adeziv si panglica pentru a realiza sistemul de prindere. Uite ce poti face cu aceste “ingrediente” banale!

 

Lumanare decorata in stil merisor

Lumanarea este accesoriul nelipsit in aceasta perioada,  te-ai gandit cum ar arata daca o impodobesti? Poti crea contraste sau accentua lumina calda produsa de aceasta prin adaugarea micilor fructe de culoare rosie. Alege cu grija suportul lumanarii, monteaz-o si apoi adauga de jur imprejur fructe artificiale de merisor. Te vei bucura de notele intense si aerul vibrant eliberat de acesta. 

 

Sireag de merisor…

Simplu dar de efect, ai nevoie de multe fructe artificiale, margele din lemn in culoare natur,  fir rezistent, un ac si chef de distractie! Pune pe sir fruct dupa fruct, din loc in loc adauga cate o margica din lemn astfel creezi un sireag vibrant lipsit de monotonie. Activitatea este una de durata, asa ca poti aduce ajutoare, cu siguranta cei mici vor fi dornici sa ia parte la activitate. Cand finalizezi hotarati impreuna unde montati ornamentul: in brad, atarnat la usa, intr-un bol alaturi de crengute de brad.

Dupa cum vezi crearea decoratiunilor poate fi o sarcina cu adevarat placuta. Fructele de merisor sunt materiale deosebite, au culori intense si sunt foarte versatile, pot fi transformate cu usurinta in diferite ornamente si accesorii de sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea