Casa de Craciun

#conuri #conuri de brad #decoratiuni #brad

5 decoratiuni uimitoare pe care le poti face cu ajutorul conurilor de brad

Conurile de brad pot fi elementul principal pentru decoratiuni uimitoare pentru Craciun. Din plimbarile pe care le faci in parc sau din drumetiile la munte colectioneaza conuri de brad de marimi diferite si cu forme cat mai diverse. Din aceste conuri poti face o serie de ornamente pentru a decora apoi casa pentru Craciun. De la flori din conuri de brad, la ornamente pentru masa sau coronite, conurile de brad pot fi folosite creativ in multe feluri.

Flori din conuri pe o scandura de lemn

Pentru a face o astfel de decoratiune ai nevoie de 11 conuri de brad pe care sa le vopsesti in nuante de albastru, tucoaz, maro si crem. Apoi din fiecare con se taie cate o bucata astfel incat sa arate precum o floare naturala. Apoi fiecare floare se prinde de bucata de lemn aleasa pentru aceasta decoratiune si care poate, de asemenea, sa fie vopsita intr-o culoare cat mai naturala. Aceasta decoratiune este perfecta apoi pentru a fi prinsa pe un perete sau de ce nu, oferita in dar de Sarbatori unui prieten drag.

Mini braduti decorativi pentru masa

Ce-ar fi masa festiva pentru Craciun daca de pe ea ar lipsi chiar decoratiunile care dau un farmec aparte Sarbatorilor. Din cateva conuri de brad decorati cu cristale si anason stelat poti face cateva superbe ornamente pentru masa, cu care iti vei impresiona musafirii. Aduna cateva conuri de brad, ai grija sa fie cam de aceeasi dimensiune, apoi decoreaza-le cu picaturi de vopsea colorata. Pune conurile in ghivece mici pe bucatele de muschi artificial. Bradutii in miniatura vor arata superb pe masa de Craciun.

Ornamente pentru usi

Detaliile sunt importante atunci cand incepi sa imbraci casa de sarbatoare, iar anul aceasta poti avea grija ca inclusiv manere usilor din casa sa fie decorate special pentru Craciun. Ia cateva conuri de brad, vopseste-le cu vopsea aurie sau argintie. Prinde la baza fiecarui con o bucatica de sfoara si o funda in culorile Craciunului. Prinde aceste ornamente simple de manerele usilor din casa.

Coronita din conuri

Coronite de Craciun care se prind pe usile de la intrare sau sunt simple ornamente pentru masutele de cafea din living sunt tot mai cautate. Dava vrei sa te abati putin de la clasicele coronite de brad care se poarta in aceasta perioada, confectioneaza o coronita de conuri. Ai nevoie de o sarma indoita in forma de cerc si de adeziv pentru lipit. Lipeste conurile de brad de suportul de sarma si coronita este gata mai repede decat iti imaginai.

Buchet de flori din conuri

Nimic nu este mai simplu decat sa faci un buchet de flori din conuri de brad. Iar rezultatul este spectaculos. Coloreaza conurile de brad in culori cate mai diferite si mai vesele. Foloseste-ti imaginatia pentru a picta conurile cat mai ingenios. La baza fiecarui con prinde cate un betisor de lemn, pentru a face tulpina florilor. Apoi, pune buchetul colorat intr-o vaza de sticla transparenta.

Surse foto: amazinginteriordesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea