Casa de Craciun

# idei brazi craciun #brad de craciun #decorare casa craciun #craciun

6 metode altfel de a-ti decora casa de Craciun

Adori Craciunul insa nu ai suficient spatiu pentru un brad? Nu trebuie sa renunti la ideea de a avea un brad, chiar daca spatiul nu iti permite. In locul unui brad natural sau artificial poti crea chiar tu un brad decorativ care sa nu ocupe mult spatiu si care sa reflecte, sau nu, pasiunile tale. Iata sase idei de decorare a unei case mici de Craciun.

Brad din beculete

Un brad din beculete ocupa foarte putin spatiu si aduce lumina si veselie casei tale. Fie ca ai o bucata de perete libera, fie ca il plasezi pe un obiect de mobilier, efectul va fi acelasi. Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi beculetele de perete sau mobilier cu banda adeziva transparenta astfel incat sa obtii forma unui brad. Bucura-te apoi de priveliste.

Brad din crengi de copac

Un brad creat din crengi de copac pare inspirat din stilul de desing nordic. Tot ce trebuie sa faci este sa aduni cateva crengi de copaci de aceeasi grosime si sa le tai la dimensiuni diferite, apoi sa le prinzi intre ele astfel incat sa obtii forma unui brad. Prinde bradul obtinut de perete si impodobeste-l cu globulete si beculete, asemeni unui brad adevarat.

Brad din globulete verzi

In locul clasicului brad creeaza unul din globulete verzi. Tot ce trebuie sa faci este sa atarni globuletele de tavan astfel incat sa obtii forma unui brad. Avantajul este ca poti alege cit de mare sau de mic sa fie bradul. in functie de dimensiunile pe care doresti sa le aiba poti alege globulete mai mici sau mai mari.

Brad din cartile pe care vrei sa le citesti in 2020

Esti pasionat de lectura? Atunci nu iti ramane decat sa creezi un bradut din carti. Ce ai spune daca in locul cartilor pe care le ai deja sa folosesti carti pe care iti doresti sa le citesti in anul 2020? Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe libris.ro, sa alegi cartile pe care doresti sa le citesti anul urmator si sa plasezi o comanda. Imediat ce curierul va veni poti incepe asamblarea bradului. Poti adauga pe langa carti decoratiuni specifice Craciunului sau beculete.

Daca esti fan beletristica, iti recomandam romane precum "Ajuta-ma sa nu dispar" - Petronela Rotar. "O dorinta de Craciun", de Katherine Rundell, Emily Sutton, "Pacienta tacuta", de Alex Michaelides sau "Baiatul cu pijamale in dungi" de John Boyne. Iar daca iti plac cartile scrise in engleza, cele mai populare in acest sezon sunt: "Pride and Prejudice", "Can't Hurt Me" si "Born A Crime"

Bradut decorativ pentru masuta de cafea

Daca nu vrei totusi sa renunti la ideea de brad adevarat, ce ai spune daca in schimbul acestuia ai alege un bradut decorativ? Pe floria.ro gasesti braduti decorativi de mici dimensiuni, numai buni pentru a decora masuta de cafea. Acestia sunt creati din crengute de brad adevarat si decorati cu bumbac, eucalipt, citrice uscate, scortisoara si alte decoratiuni specifice sezonului. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul care ti se potriveste.

Coronita in loc de brad de Craciun

Daca nu doresti sa ai un brad in casa, indiferent de forma si marimea acestuia, coronitele sunt o alternativa foarte buna. Acestea aduc atat veselie cat si aroma Craciunului in casa ta. Pe floria.ro gasesti coronite gata decorate, pe care trebuie doar sa le asezi intr-un loc vizibil astfel incat sa poata fi admirate de toata lumea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului