Casa de Craciun

#casa craciun #amenajare casa #craciun #decorare casa

Adu magia Sarbatorilor de Iarna in casa ta

Atunci cand cauti decoratiuni pentru Craciun si alte accesorii care sa respecte tematica acestei Sarbatori, orienteaza-te spre lucruri pe care le poti folosi mai multi ani la rand. In plus, cand le achizitionezi este bine sa tii cont ca acestea sa se potriveasca cu stilul ales pentru a orna casa de Craciun, cu cele pe care le ai deja sau cu decoratiunile handmade pe care intentionezi sa le confectionezi pana de Sarbatori.

Dupa ce ai ales decoratiunile, ai cumparat bradul si ai facut lista de cadouri pentru Mos Craciun, atunci poti sa te relaxezi, pentru ca Sarbatorile te vor gasi cu toate puse la punct.

Inspira-te din urmatoarele idei pentri a aduce magia Sarbatorilor de iarna in locuinta ta. Poate dintre aceste idei, unele ti se par potrivite si pentru a le face cadou celor dragi.

Instalatie de Craciun franjuri

Incepe decorarea casei pentru Craciun cu exteriorul. Atunci cand vrei ca locuinta ta sa se remarce in tot cartierul, o instalatie de tip perdea luminoasa cu franjuri este exact ceea ce ai nevoie. Casa va arata ca desprinsa din povesti, iar spiritul Craciunului se va putea simti inca din curtea casei, cand aceasta superba instalatie luminoasa este aprinsa.

Suport pentru tacamuri de Craciun

Masa festiva de Craciun este unul dintre cele mai asteptate momente de catre intreaga familie si de musafiri. Anul acesta ii poti surprinde pe cei pe care i-ai invitat de Sarbatori, cu ajutorul unor mici detalii. Un accesoriu decorativ de efect pentru masa festiva de Craciun este suportul textil pentru tacamuri cu forma si costum de Mos Craciun. Acesta set de suporturi pentru tacamuri poate fi oferit in dar celor pasionati de tot ce inseamna accesorii pentru casa.

Figurine de ceramica

Pentru mai multa caldura si sentimentul de „acasa“ au fost inventate lumarile, iar pentru cele de Craciun sunt perfecte candelele de ceramica care au forma unor figurine de sezon - ren, Mos Craciun sau om de zapada. Figurinele de ceramica pentru lumanari pot fi, de asemenea, un cadou inspirat pe care il poti oferi cuiva drag.

Patura cocolino pentru Craciun

Ai in plan ca anul acesta de Craciun sa te relaxezi cat mai mult si sa lenevesti alaturi de cei dragi, profitand de zilele libere de Sarbatori? Atunci, pregateste asa cum se cuvine si patul in care veti sta cu toti, urmarind filmele de Craciun sau serialele preferate. O patura cocolino, moale, cu imprimeu de sezon este accesoriul de care aveti nevoie pentru a sta comod, la caldura.

Costume de Craciun

Stii ca vin Sarbatorile, atunci cand cei mai mici din casa incep sa se preocupe de ce se va intampla de Craciun. De la achizitionarea bradului, la impodobirea acestuia si nu in ultimul rand scrisoarea catre Mos Craciun. Dar la fel de importanta este si tinuta pentru acest moment festiv. Un costum de Craciunita, niste coarne de ren sau un costum de Elf sunt cateva dintre alegerile pe care le fac copiii pentru Craciun, mai ales ca unii dintre ei sunt invitati la petreceri tematice sau serbari care se organizeaza la scoala in aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea