Casa de Craciun

#decor #decor craciun #decor casa #ramuri pin #brazi in ghiveci #ghirlande din ramuri de pin

Alege decorul perfect de Craciun in functie de personalitate

Decorul de Craciun trebuie sa fie unul spectaculos, insa acesta nu trebuie ales doar dupa tendinte, ci si in functie de personalitatea ta. Iata cateva decoruri uimitoare de Craciun, pentru orice de tip preferinte si stil.

 

1. Decorul clasic, romantic

Ramurile simple de pin, prinse elegant de balustrada scarilor sunt un decor simplu, clasic, de Craciun, insa de efect, ce dau un aer sofisticat oricarei incaperi. Fiind un decor natural, acesta este ideal pentru firile mereu visatoare, pline de romantism, care se simt cel mai bine in natura.

2. Decorul din coltul meditativ

Tot pentru persoanele adepte ale stilului clasic, decorul de Craciun se poate limita la un simplu colt. Astfel, daca nu vrei sa creezi o atmosfera extrem de festiva in casa ta, poti decora un simplu colt al casei cu cativa brazi micuti, in ghiveci. Acest spatiu al casei va improspata atmosfera si te va imbia cu siguranta la meditatie si relaxare.

3. Decorul contemporan

Daca optezi pentru nuantele metalice, calde, precum auriul, poti crea in casa ta un decor clasic, insa destul de modern. Decoreaza-ti bradul cu cateva ornamente aurii si albe si umple si semineul cu cateva ghirlande din ramuri de pin sau brad. Amestecul de alb cu crem si verde natural va oferi livingului tau un look fresh, elegant, dar ii va da si o stralucire festiva.

4. Decorul modern

Daca esti pasionat de nou, atunci si decorul casei de Craciun trebuie sa fie cat mai in tendinte. In cazul in care vrei sa fii diferit, intampina-ti musafirii inca din hol cu un design spectaculos. Asaza pe consola o vaza aurie, plina cu flori colorate, iar pe perete agata o constelatie uimitoare de globuri inedite. Pentru a da culoare decorului tau, asaza pe consola si un bol mare cu fructe de iarna, precum citricele.


5. Decorul original

Daca esti mereu in cautarea unor lucruri inedite, pe care sa nu le gasesti la orice colt, atunci alege in decor special de Craciun, pe care sa il realizezi chiar tu.
Suspenda niste fulgi de nea imensi, din hartie, chiar deasupra mesei de Craciun. Acestia vor da imediat viata incaperii si vor crea un decor cu totul altfel.



Sursa foto: houseandhome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea