Casa de Craciun

#ornamente craciun #craciun #brad craciun #decoratiuni craciun

Creeaza de pe acum ornamentele pentru decorarea bradului de Craciun

Decorarea bradului de Craciun nu are cum sa fie decat o activitate placuta, iar oamenii incearca sa o inceapa cat mai devreme. A sta impreuna cu cei dragi si a alege ce anume sa pui in brad este cu adevarat o bucurie. Iata cateva forme de a decora bradul de Craciun care iti vor placea si care te vor bucura, mai ales daca incerci sa le realizezi chiar tu!

1. Ornament brodat in forma rotunda

Sursa foto: pinterest.com

A realiza un asemenea ornament este simplu. Tot ce ai nevoie este sa cumperi o forma speciala de brodat si materiale textile specifice. Daca nu te pricepi la a broda, poti sa prinzi in forma de lemn un material cu modele de sarbatoare si sa lipesti alaturi de al cateva conuri de brad, fundite sau alte accesorii care iti plac. Si apoi tot ce lipseste este sa il pui in brad.

2. Ornamente din vopsea care poate sa scrisa cu creta

Sursa foto: factorydirectcraft.com

Exista in momentul actual vopsea care imita tabla de scris. Ea este exact cu aceeasi textura si se poate scrie cu creta, iar apoi sterge. Pentru a realiza un ornament este necesar sa ai cateva felii de lemn si apoi sa le vopsesti. Pe ele poti sa scrii mesaje frumoase de sarbatori.

3. Ornament fulg de nea

Sursa foto: simpleasthatblog.com

Pentru ornamentul in forma de fulg de nea ai nevoie de lemne subtiri din crengute si de mici bile decorative. Ele se lipesc intre ele si se prind cu sfoara pentru a se atarna in brad.

4. Ornament din hartie fulg de nea

Sursa foto: wonderfuldiy.com

Pentru a te bucura de un fulg de nea din hartie, ai nevoie de hartie colorata pastelat si de foarfeca. Tot ce trebuie sa faci este sa impaturesti si sa tai in forma dorita fulgul tau de nea. Si apoi il legi cu o panglica alba pentru a se asorta decorului de iarna.

5. Ornamente din bete de inghetata

Sursa foto: onelittleproject.com

Betisoarele pentru inghetata sunt folosite in foarte multe proiecte pentru hand-made. Ele sunt usor de lipit in multe forme si pot sa fie accesorizate asa cum iti doresti. Pentru a realiza cativa braduti pentru pomul de iarna trebuie sa formezi un triunghi din betisoare si sa pui in mijlocul lor sfori colorate, mici paiete sau pietricele si orice altceva care te inspira pentru a crea imaginea dorita de catre tine. Apoi te poti bucura de rezultat atarnandu-le in brad.

6. Ornamente din capacele de la borcane

Sursa foto: icreatived.com

Se pot realiza multe tipuri de ornamente, iar oamenii creativi folosesc multe elemente pe care le gasesc chiar in casa lor. De exemplu nimeni nu poate spune ca nu s-a gandit sa foloseasca capacele de la borcane pentru a le vopsi si decora dupa bunul plac, facand astfel ornamente de brad cu stelute sau fulgi de nea.

7. Ghirlanda din conuri de brad

Sursa foto: plantjungle.com

Atat ghirlandele, cat si conurile de brad sunt specifice lunii decembrie si, implicit, Craciunului. Ce ar fi sa creezi o coronita decorativa din conuri de brad? Ai nevoie de conuri de diferite marimi si forme pe care sa le lipesti intre ele pe un suport special creat din crengi sau chiar sin metal. In final vei obtine o coronita uimitoare, la care multi doar viseaza!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului