Casa de Craciun

#decorare casa craciun # amenajare casa craciun #craciun #decoratiuni craciun

Cum sa creezi cele mai frumoase decoratiuni pentru Craciun din conuri de brad

Conurile de brad sunt elemente pe care le poti folosi cu multa creativitate si indemanare pentru a realiza decoratiuni de Craciun care arata foarte frumos. Conurile sunt usor de procurat, le vei gasi mai ales in padure sau in parcuri unde exista cativa brazi sau pini sau poate ai aceasta resursa importanta chiar la tine in curte. Indiferent de unde le procuri, tine cont sa fie intregi, de dimensiuni diferite si integreaza-le in ornamentele tale speciale. Conurile pot fi asezate in boluri de sticla sau in terrarium sau pur si simplu pot face parte din aranjamente festive speciale pentru Craciun, pe care le vei folosi pentru a decora casa sau le poti oferi cadou.

A mai ramas putin timp pana la Craciun, insa suficient sa incerci si tu sa realizezi acasa o decoratiune din conuri de brad.

Bradut inzapezit dintr-un con

O decoratiune de Craciun simpla, dar de efect se poate obtine dintr-un con de brad si un borcan simplu, de sticla. In cazul in care ai gasit un con de brad ceva mai mare, atunci ornamental tau va arata cu atat mai spectaculos. Poti sa vopsesti cu vopsea alba conul de brad, din loc in loc, astfel incat sa lase senzatia ca este un brad in miniatura incarcat cu zapada. Asaza conul intr-un borcan de sticla pe un pat de vata alba. Decoratiunea ta vara arata frumos si va fi foarte moderna, realizata din doar catave elemente simple.

Conuri de brad care imita colorate

Cateva conuri de brad decorate pot lua forma unei mici paduri de brazi. Acesti brazi in miniatura arata spectaculos si sunt usor de facut. Decoreaza fiecare con cu sarma in culorile pe care le doresti. Poti folosi albastru si alb, doua culori potrivite pentru a recrea un peisaj de iarna veritabil. Sarma alba va lasa brazii sa para ca sunt acoperiti cu zapada.

Om de zapada

Un om de zapada vesel este un alt ornament pe care il poti face din conuri de brad si care nu ar trebui sa iti lipseasca dintre decoratiunile de Craciun. Pentru a face corpul omului de zapada ai nevoie de un con de brad vopsit cu vopsea alba. Pentru brate si baston foloseste fire flexibile de curatat tevile. Capul omului de zapada poate fi o bila din spuma poliuretanica, iar fularul il poti confectiona din hartie sau dintr-o bucatica de material textil.

Peisaj de iarna din dopuri de pluta si conuri de brad

Acesta este un aranjament special pentru Craciun, pe care il poti aseza intr-un loc din casa in care sa poata fi vazut cu usurinta si admirat. Ai nevoie, pentru a face ornamentul, de cateva conuri de brad pe care le vei prinde de dopuri de pluta, astfel incat sa arate precum niste brazi de Craciun in suport. Pentru a le da un aspect de sezon ii poti picta in alb ca sa arate ca si cum ar fi imbracati in zapada sau ii poti vopsi in culori metalice pentru un aspect mai sofisticat. Realizeaza cativa astfel de brazi si asaza-i langa o casuta din lemn pentru vrabii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea