Casa de Craciun

#brac craciun #craciun #decorare brad #brad craciun #Praktiker

Cum sa iti impodobesti bradul cu un buget practic

Ziua de Ajun este aproape aici! Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, cumparaturile aproape gata, cadourile sunt si ele alese, mai ramane de facut un singur lucru: decorarea casei si a bradului pentru cele mai magice zile ale anului, cele de Craciun.

Totusi, bugetele sunt uneori destul de limitate, mai ales pentru accesorii pe care le folosim doar intr-o perioada scurta de timp. De aceea, iti propunem cateva idei pentru impodobirea bradului cu un buget practic, dar cu acelasi efect magic pentru locuinta ta.

Alegerea bradului cu pret practic

Pentru inspiratie si produse ne-am oprit la Praktiker, lider pe piata de DIY din Romania. Am gasit o gama variata de produse, la preturi care nu o sa te faca sa-ti para rau atunci cand te vei uita la bradul tau in ianuarie.

Prima oprire a fost la targul de brazi naturali din incinta magazinului. Ne-am adus aminte de copilarie, plimbandu-ne printre multitudinea de brazi de dimensiuni si specii felurite. Am zis totusi sa dam o tura si prin magazin, sa vedem ce mai gasim. Bineinteles ca am ajuns si in dreptul brazilor artificiali, varianta festiva prietenoasa cu natura. Aici am gasit brazi artificiali cu preturi incepand de la 45 de lei, pe care i-am vazut mai tarziu si in magazinul online Praktiker. Decizia ramane la tine, clasic sau eco?

Decoratiuni festive pentru pomul tau de sarbatoare

Cine nu se pierde printre sclipici, luminite colorate, ghirlande bogate si beteala stralucitoare? Noi da, mai ales ca optiunile nu au fost deloc putine. Sa le luam pe rand, deci.

La capitolul globuri, oferta este variata, la fel si preturile. Cel mai ieftine accesorii sunt decoratiunile in forma de fulgi de nea, la doar 2.49 de lei bucata. Pana in 10 lei, am gasit si globuri ingeras din sticla, seturi cu 4 globuri aurii sau argintii, globuri galbene in forma de fus, titirez sau sfera si multe-multe altele. Optiuni sunt pentru toate buzunarele si gusturile.

Ce-i un brad de Craciun fara beteala sau ghirlande colorate? Tot un brad, dar nu la fel de magic. Culori si modele diferite am gasit in magazin, dar si online la preturi incepand de la 3.99 lei.

Usor-usor ne-am lasat purtati de lumina instalatiilor cu beculete. Am gasit instalatii pentru interior, exterior, sau care pot fi folosite atat in casa, cat si afara. Cel mai mult ne-a placut instalatia cu becuri multicolore la pret mic si instalatia perdea pentru buzunare mai pline.

Vedeta podoabelor de Craciun ramane decoratiunea pentru varful pomului. Cometa sau stea, care este preferata ta?

Lista de minunatii pentru decorarea bradului poate continua la nesfarsit. Cei de la Praktiker au o categorie speciala pe site, dedicata Craciunului, te sfatuim sa arunci o privire printre produse si sa alegi stilul decorativ care ti potriveste cel mai bine, atat in casa, cat si la portofel.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului