Casa de Craciun

#decorare casa craciun #casa craciun #craciun #decoratiuni craciun

Cum sa-ti pregatesti casa pentru Craciun

A inceput numaratoarea inversa pana la Craciun! Si cum casa trebuie sa fie imbracata in straie de sarbatoare inca de la inceputul lunii decembrie pregatirile trebuie sa inceapa din timp. Iata care sunt decoratiunile care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa in aceasta perioada a anului.

Brazi de Craciun

Nu exista Craciun fara traditionalul brad. Acesta este simbolul Sarbatorilor de Iarna si nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta, indiferent de tipul acestuia. La mare cautare sunt insa, in ultimii ani, brazii in ghivece care, dupa Sarbatori, pot fi plantati in gradina. Mai mult, acestia au si avantajul ca nu se usuca, cum se intampla in cazul brazilor taiati. Asadar pot fi impodobiti mai devreme si te poti bucura mult timp de frumusetea lor.

Iar daca spatiul nu iti permite sa ai un brad normal sau in ghiveci, poti alege unul decorativ, pe care-l gasesti pe floria.ro. Acesta are dimensiuni mici si poate fi asezat pe masuta de cafea din living sau pe o alta piesa de mobilier.

Coronite de Craciun

Coronitele de Craciun sunt ideale pentru decorarea usii de la intrare sau a spatiului de locuit. Pot fi decorul ideal pentru birou sau pentru masuta de cafea, mai ales daca optezi pentru modele care au si lumanari. In plus, daca ai un brad artificial, cu ajutorul coronitelor confectionate din crengi de brad natural, aduci in casa inconfundabilul miros de brad, pe care-l cunosti din copilarie. Pe floria.ro gasesti o multime de modele de coronite de Craciun din care poti alege ceea ce ti se potriveste.

Decoratiuni de Craciun

De la globulete, la instalatii luminoase, nimic nu trebuie sa-ti lipseasca din casa. Pentru a face acest Craciun mai special poti alege, pentru fiecare membru al familie, un globulet al dorintelor. Pe complice.ro gasesti pachetul Christmas Wishes, de unde poti achizitiona globulete transparente umplute cu puf de papadie. Astfel, fiecare membru al familiei va avea propriul globulet norocos, care va duce la indeplinirea tuturor dorintelor.

In acelasi timp, pe libris.ro gasesti instalatii luminoase de Craciun sub forma de braduti sau stelute cu ajutorul carora sa dai viata casei tale.

Lumanari si ceaiuri pentru o stare de bine

Lumanarile parfumate, decorative si ceaiurile cu arome de Craciun nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Pe vegis.ro gasesti lumanari din ceara, in borcane decorative, cu arome de pin, vanilie sau arome fructate specifice acestei perioade a anului.

Si tot de pe vegis.ro poti cumpara ceaiurile favorite cu arome de Craciun pe care sa le savurezi intreaga luna decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea