Casa de Craciun

#craciun #decoratiuni craciun #lumanari #do it yourself

Decoratiuni de Craciun, cu lumanari, pe care le poti crea singura

Craciunul este aproape, iar magazinele sunt pline cu decoratiuni specifice perioadei! Stiai insa ca poti crea chiar tu decoratiuni originale cu ajutorul lumanarilor? Sunt ieftine si simplu de realizat acasa. Trebuie doar sa-ti pui imaginatia la incercare. Iata cateva idei din care sa te inspiri!

 

Cu ajutorul catorva lumanari albe si a betisoarelor de scortisoara poti obtine decoratiuni unice si frumos parfumate. Leaga-le cu o sfoara sau panglica de care poti prinde decoratiuni specifice Craciunului, dupa preferinte.

Ai o panglica rosie prin casa? Lipeste-o in forma de spirala pe lumanari de culoare alba si adauga lanaga acestea cateva gobulete rosii si aurii.

Adauga cateva lumanari de dimensiuni mici in vaze transparente si pune-le intr-un cos de lemn. Adauga pe langa ele crengute de brad, conuri si globulete aurii.

Un decor unic poti crea si cu ajutorul conurilor de brad, de diferite marimi, colorate in argintiu. Asaza-le intr-un suport dreptunghiular si pune lumanari de diferite dimensiuni pe langa ele.

Tot cu ajutorul unui suport dreptunghiular in care sa adugi frunze decorative, betisoare de scortisoara si lumanari de mari dimensiuni, albe, poti obtine un décor de poveste.

Iti plac decoratiunile aurii? Adauga pe o tava cateva lumanari si pune in jurul lor decoratiuni aurii pentru pom, de diferite marimi.

Care este aranjamentul tau preferat?


Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare