Casa de Craciun

#craciun #casa de Craciun #ghirlande #decor craciun

Ghirlande festive, perfecte pentru Craciun

Decoreaza-ti casa pentru Sarbatorile de iarna cu cateva ghirlande surprinzatoare. Fie ca sunt ghirlande clasice sau mai moderne, acestea pot fi un decor spectaculos pentru Craciun daca le asezi pe balustrade, ferestre sau usi. Iata cateva ghirlande superbe, care vor crea o atmosfera de paradis in casa ta:

1. Ghirlanda cu magnolie

O ghirlanda incredibila, stratificata, care poate crea un decor spectaculos in casa ta cu ocazia Sarbatorilor de iarna este cea formata din magnolie, care serveste ca baza, cedru si ciulini de lavanda. Pentru a infrumuseta aceasta ghirlanda adauga in ea si alte frunze interesante sau flori uscate.



2. Ghirlanda din conuri de pin

Ghirlandele pot fi aranjate intr-o varietate de moduri. Ele pot fi simple, din bucati mai lungi de conifere, cat si piese mai mici, formate din mai multe soiuri de plante lipite intre ele. O idee foarte surprinzatoare ar fi sa grupezi cateva conifere de pin de care sa atarni cativa ciorapei din canepa.



3. Ghirlande verzi

Din ramurile de brad poti crea niste ghirlande spectaculoase, care se potrivesc oricarui stil. Acestea te pot ajuta sa accentuezi decorul specific sarbatorilor si le poti modela foarte usor pe balustrada. De asemenea, le poti adauga cateva accente specifice Craciunului, precum panglicile rosii si putina pudra de vopsea alba.


4. Ghirlandele coroana

Tot din ramuri de brad sau alte plante cu frunze mari poti realiza o ghirlanda circulara, pe care sa o agati fie de usa, fie sa o pui deasupra semineului, alaturi de cateva borcane pline cu globuri in diverse culori sau chiar bomboane.



5. Ghirlandele cu mesaje

In acest an, poti opta si pentru ghirlande cu mesaje. Din cateva ramuri verzi poti realiza o ghirlanda uimitoare pentru casa ta, in care sa inserezi mesaje specifice Craciunilui si sa le agati de semineu, printre elementele decorative ale casei.



6. Ghirlande in stiluri si de dimensiuni diferite

Ghirlandele pot fi utilizate chiar pentru a crea un decor de baza pentru Craciun. Le poti aseza in camere, pe balustrade, pe pereti sau chiar pe scari. Pentru mai mult efect, poti sa adaugi in ghirlande si cateva coroane de flori, pentru a le da un aspect mult mai festiv.



Sursa foto: bhg.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului