Casa de Craciun

#decorare masuta de cafea #masuta de cafea #cafea

Idei de decorare a masutei de cafea de Craciun

Masura de cafea isi pastreaza rolul sau important in decorul oricarui living, dar de Craciun capata un aer festiv. Inarmeaza-te cu cele mai bune idei pentru a decora masuta de cafea pentru Craciun, acesta fiind un loc in care te vei aduna cu cei dragi pentru a savura o bautura calda si a admira decorul din jur. Urmatoarele idei sunt usor de pus in practica si cu sigurata vor contribui la aerul de sarbatoare care incepe deja sa pluteasca in fiecare casa.

Aranjament cu conusri de brad, lumanari si cerb

Pentru a face aceasta decoratiune speciala pentru masuta de cafea ai nevoie de pahare de sticla pentru lumanari, crengute verzi de pin sau brad, cateva conuri de brad, globuri aurii si argintii si un ren sau o alta statueta pentru a completa decorul. Asaza toate elementele intr-o tava de lemn, incepand cu crengutele verzi. Peste acestea fixeaza paharele pentru lumanari, iar apoi restul elementelor pregatite.

Lumanari su aroma de scortisoara

Un mod de a decora masuta de cafea pentru Craciun, in stil rustic si desprins cat mai mult din elementele naturii este acesta. Ai nevoie de o bucata de lemn pe care vei pune cateva lumanari. Poti folosi trei lumanari albe de marimi diferite sau altfel, dar la fel de simple. Prinde cele trei lumanari cu o sfoara si pe fiecare mai adauga si cate un baton de scortisoara, inainte de a face cate o fundita din sfoara respectiva. Pe bucata de lemn asaza si trei conuri de brad, pentru ca decorul de iarna sa fie complet.

Decor traditional

Atunci cand ai o lumanare care va fi piesa centrala din decorul tau pentru masuta de cafea, atunci tine cont ca restul elementelor din decor sa fie simple. Pentru acest mod de a decora masuta de cafea ai nevoie, pe langa o lumanare mare in pahar de sticla si de o tava de lemn vopsit, de cateva crengute de brad, globuri rosii si globuri argintii.

Decor argintiu

Cand luxul si eleganta domina decorul de Craciun din casa ta, masuta pentru cafea nu se poate inscrie decat in aceste note. Pentru a face decora in acest fel masuta de cafea din living ai nevoie de o tava de lemn cu detalii metalice, un borcan de sticla mare sau o bomboniera, doua sfesnice argintii pentru lumanari, globuri mari argintii, crengute verzi, ramuri artificiale de brad albe si verzi. Incepe aranjarea ornamentului cu crengile verzi si cele artificial, apoi pune restul elementelor astfel incat sa se incadreze cat mai bine in tot decorul.

Decor cozy in stil nordic

Cand iti doresti ca decorul masutei de cafea sa fie in ton cu linistea si serenitatea acestei sarbatori, mizeaza pe alb, bej, auriu deschis si alte nuante care inspira caldura. Pentru a face acest decor pentru masuta de cafea iti trebuie o tava de lemn rotunda, braduti albi si argintii si bucati de trunchiuri subtiri de copaci care vor servi ca suport pentru lumanari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea