Casa de Craciun

# craciun 2021 #jysk #decoratiuni craciun

JYSK a lansat colectia de decoratiuni si accesorii pentru Craciun 2021

Noua colectie de decoratiuni si accesorii pentru Craciun a ajuns in magazinele JYSK. Colectia include decoratiuni pentru casa, pentru bradul de Craciun, obiecte pentru masa de Craciun si de Revelion, precum si textile pentru casa tematice, care sa inveseleasca locuintele in perioada Sarbatorilor de Iarna si sa aduca atmosfera Craciunului acasa.

Craciun traditional

Craciunul traditional este sursa de inspiratie principala pentru acest an. Predomina culoarea rosie, pe care o regasim in textilele pentru casa, in figurinele de plus, decoratiunile si obiectele ceramice. Acestora li se adauga obiecte cu imprimeu sau forme specifice Sarbatorilor de iarna, precum crengute de brad, conuri, braduti, stele si fulgi de zapada.

Pentru ca perioada Sarbatorilor este cea in care ne readucem aminte de copilarie, colectia include o varietate de produse inspirate de povestile copilariei.

Personaje precum spiridusi, elfi, reni si oameni de zapada din plus, ingerasi si soldatei din ceramica, ne readuc aminte de povestile clasice de Craciun si de fascinatia pe care o simteam atunci cand le citeam. Pentru copii, dar si pentru adultii care nu au uitat de copilarie, aceste figurine vor aduce mai multa bucurie in perioada Sarbatorilor.

Masa de Craciun

Mai mult decat orice, intalnirea cu familia si timpul petrecut alaturi de cei dragi sunt lucrurile care fac perioada Craciunului atat de speciala. Iar masa de Craciun este cea la care se aduna toata familia pentru a povesti, pentru a rade si a se bucura impreuna.   

Pentru ca masa de Craciun este un element atat de important in povestea Craciunului, JYSK a pregatit obiecte ceramice si decoratiuni speciale pentru masa. Tava decorativa BUSTAMIT in forma de frunza aurie, cana VILE cu imprimeu vesel cu spiridusi, castronul HORNBLENDE cu crengute de brad sau husa de scaun BOLVERK cu ren vor transforma masa de Craciun intr-un loc plin de magie.

Acestora li se adauga o varietate de felinare, lumanari si sfesnice de Craciun, precum si ghirlande luminoase in forma de stelute, brazi sau fulgi de nea.

Editia limitata Nordic Mood de Craciun

Din colectia de Craciun face parte si editia limitata Nordic Mood, care imbina traditia si natura intr-o combinatie frumoasa si festiva.

„Nimic nu se leaga mai mult de amintirile atemporale asa cum o face Craciunul si, cu noua noastra colectie Nordic Mood, intentionam sa sarbatorim traditia si bucuria cu care experimentam Craciunul in copilarie. De exemplu, figurinele noastre Spargatorul de nuci ne aduc aminte de basmele si povestile magice de Craciun ale lui H.C. Andersen", spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

Natura joaca un rol important in colectie. Culorile traditionale de Craciun fac loc acum tonurilor prafuite pentru a conferi colectiei un aspect mai linistit. Chiar si brazii artificiali de Craciun au un aspect mai natural decat de obicei, imitand brazii adevarati atat in privinta culorilor, cat si in cea a formelor.

 „Colectia este foarte bine sincronizata cu ADN-ul nostru scandinav: tacerea care se regaseste in natura in aceasta perioada, intunericul iernii in care Craciunul straluceste ca o lumina a sperantei, designul simplu si clasic cu detalii si forme moderne”, spune Tina Nymann. 

Colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun 2021 a ajuns in toate magazinele JYSK din tara. Aceasta poate fi vazuta si pe JYSK.ro/Craciun.

Persoana de contact:

Raluca Dascalu,

Communications Manager JYSK Romania

rta@JYSK.com

0721-509-599

Sursa foto: JYSK.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului