Casa de Craciun

# improvizare brad #idei inedite #decor #brad craciun #decor interior #brad

Nu ai suficient spatiu in casa pentru un brad? Idei de brazi altfel din care sa te inspiri

Cand spatiul din casa nu iti permite sa ai un brad inalt si impunator de Craciun, nu dispera. Exista idei ingenioase din care te poti inspira pentru ca anul acesta bradul tau de Craciun sa arate cu adevarat spectaculos.

Brad din luminite

Un brad stilizat facut doar dintr-o instalatie cu luminite albe poate fi ideal pentru a imbraca un colt al camerei in care doresti sa il pui si in plus nu iti vei mai face griji ca incepe sa se scuture dupa cateva zile. Atmosfera de Craciun este in acest fel garantat, din primul moment in care bradul prinde viata, prin aprinderea luminitelor.

Brad mic in galeata

Anul acesta de Craciun ti-ai propus sa impodobesti un brad mai mic, dar care, negresit, este verde si bogat. Poti sa il pui in valoare foarte usor, astfel incat sa se transforme intr-un brad de Craciun impunator. Pune bradul intr-o galeata de metal cu aspect vintage, apoi amplaseaza-l pe o masuta sau un scaun.

Brad lipit pe perete

O idee simpla si usor de pus in practica, dar care va fi o adevarata piesa de rezistenta anul acesta de Craciun. Alege un brad natural, insa lipit pe perete. Cum poti sa il realizezi? Foloseste banda adeziva de culoare verde pentru a face conturul bradului, apoi incarca-l cu crengi mai mari si mai mici de brad natural. Te vei bucura atat de aspectul bradului tau, dar si de parfumul crengilor de brad veritabil.

Brad inalt in cos

In cazul in care vrei ca anul acesta sa mergi in extrema cealalta, adica sa alegi un brad inalt pentru Craciun, iata o solutie interesanta pentru a-l pune in valoare. Alege un cos impletit si asaza in el bradul tau inalt, pentru a avea si stabilitate.

Brad din cadouri

Aerul festiv pluteste in casa cu mult timp inainte de Craciun. Pentru ca aceasta sarbatoare nu are niciun farmec fara cadourile de rigoare, poti opta sa faci si un brad stilizat din cutiile pentru cadouri. Ai nevoie de un raft liber din casa si de cateva minute, nu foarte multe, pentru a da forma unui superb brad facut din cutii de cadouri cat mai frumos si mai colorat ambalate.

Brad din scanduri vopsite

Cei care isi doresc un Craciun orientat cat mai mult spre latura autentica si traditionala, atunci poti profita de anumite detalii care vor contribui la aceasta atmosfera. Spre exemplu, alege sa faci un brad din materiale naturale cu sunt cateva bucati de lemn vopsite in verde si taiate astfel incat sa poti construi din acestea un brad pe care sa il aplici pe un perete din casa. Impodobeste apoi bradul cu ornamentele preferate.

Brad din lemn

Pe cat arata de spectaculos, pe atat este de simplu de confectionat acest brad. Pentru a face bradul ai nevoie de o rama din lemn in forma de triunghi si cateava bucati de sfoara, pe care sa le prinzi dintr-o latura in cealalta a triunghiului si pe care sa pui apoi globuri colorate.

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului