Casa de Craciun

#calendar #diy #cum sa #craciun #sarbatori #calendar craciun

Numeri zilele pana la Craciun? 4 moduri inedite de a crea un calendar pentru sarbatori

Craciunul este una dintre cele mai asteptate zile din an, odata pentru ca vine Mosul, iar a doua oara pentru ca toata lumea are ocazia sa se adune in familie si sa sarbatoreasca magica zi. Esti genul de persoana care numara zilele pana la Craciun? Atunci iata cateva moduri inedite in care poti face acest lucru folosind un calendar improvizat.

1. Calendarul cuburi

Cu un design neobisnuit si foarte usor de realizat, calendarul cuburi va fi o placere pentru copii. Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi cateva cuburi din hartie cartonata si sa notezi pe fiecare zilele ramase pana la Craciun. Asaza cuburile intr-un mod inedit pe o masa, iar din loc in loc asaza cate o figurina.

Pentru mai multa eleganta, ar trebui sa folosesti elemente de aceeasi culoare, de exemplu cuburile sa fie maro, iar numerele si figurinele sa fie albe. Daca nu ai figurine de aceeasi culoare, le poti vopsi cu vopsea clasica sau spray.

2. Calendarul brad de Craciun

Daca nu ai o masa pe care sa insiri cuburile numerotate cu zilele ramase pana la Craciun, poti alege o varianta mai simpla: calendarul brad de Craciun. Daca ai cutii goale de chibrituri, poti considera ca munca ta este pe jumatate facuta. Scoate cutiutele din ambalaj si numeroteaza-le pe spate cu zilele ramase pana la Craciun.

Apoi lipeste fiecare cutiuta pe perete sau pe un placaj, respectand forma specifica unui brad de Craciun. Optional, poti decora fiecare cutie de chibrituri cu dantela colorata sau hartie perforata.

3. Calendarul magnetic

Daca ai o tabla magnetica si cateva borcane cu magnetel, poti realiza un calendar surprinzator, care te va ajuta sa numeri zilele ramase pana la Craciun. Lipeste pe capac o foaie de hartie pe care notezi numerele, apoi fixeaza borcanele cu magnetel pe tabla.

4. Calendarul ghiveci

Nu in ultimul rand, daca vrei sa numeri zilele ramase pana la Craciun, poti realiza un calendar din minighivece. Alege ghivece albe si rosii, in culorile Craciunului, si cu o pensula si vopsea scrie pe fiecare cate un numar. Umple ghivecele cu decoratiuni de sarbatori si asaza-le undeva la vedere, pentru ca toata lumea sa le poata admira.

Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului