Casa de Craciun

#brad de craciun #brad craciun #ornamente craciun #ornamente hartie

Ornamente sic din hartie pentru bradul de Craciun

Daca anul acesta, te-ai hotarat sa adopti stilul eco in alegerea si decorarea bradului de Craciun, ornamentele confectionate din hartie nu au voie sa lipseasca din el. Pune-ti creativitatea, dar si dexteritatea la lucru si creeaza cele mai stylish, sic si originale ornamente pentru bradul tau.

Aprovizioneaza-te cu doze substantiale de hartie, margelute, paiete, fundite, panglici si alte elemente decorative si ajuta-ti bradutul sa iasa din monotonia decoratiunilor clasice, oferindu-i o amprenta personala!

Glob cochet

Mototoleste mai multe bucati de hartie si modeleaza-le sub forma unui ou. Alege cele mai sclipitoare si stylish paiete pe care le ai prin casa si imbraca globul in ele, cu lipici. Coase, la un capat, o panglica sau un snur colorat, pentru a-l putea agata in pom.

Glob sic

Din bradul de Craciun, nu au voie sa lipseasca globurile tematice. Anul acesta, globurile clasice, din sticla, nu-si mai au locul in pom. Taie forme rotunde de carton. Joaca-te cu diverse materiale colorate in verde, rosu si alb, decupeaza-le si lipeste-le pe carton. Fa o fundita rosie din snur si lipeste-o cochet, intr-o parte, iar in partea de sus, capseaza globul si pune-i uo panglica pe post de agatatoare.

Glob muzical

Stiai ca notele muzicale se pot agata in bradul de Craciun? Chiar daca le "sta" mai bine in partituri, deasupra unui pian sau pe un stativ special, noi am descoperit ca pot fi transformate in elemente decorative de carton pentru pom. Confectioneaza o minge din hartie mare cat un glob normal, apoi finiseaza mingea, lipind tot soiul de fasii de hartie dintr-o partitura muzicala. Lipeste fasiile de hartie in directii aleatorii, pentru un aspect mai interesant. Coase-i un snur si agata-l repede in bradut!

Bradut rustic

Confectioneaza cel mai dragut bradut de agatat in pom, decupand forma acestuia din hartie cartonata, Lipeste pe una dintre suprafete materiale colorate in rosu si verde si decoreaza-le cu fundite, pampoane si alte decoratiuni simpatice.

Miniclutchuri stylish

Da o nota fashion bradului tau de Craciun. Confectioneaza miniclutchuri din hartie cartonata, decoreaza-le cu fulgi de nea, margele, fundite si creeaza-le o agatatoare din margele, apoi asaza-le tantos in bradul tau sic de sarbatori.

Sursa foto: Christmasornaments.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare