Casa de Craciun

#instalatie craciun #ornamente #petrecere sarbatori #curatenie sarbatori #cuverturi #casa Sarbatori

Planuiesti un party de sarbatori? 3 ponturi care vor asigura succesul petrecerii tale!

Ce poate fi mai frumos, in perioada sarbatorilor de iarna, decat sa iti strangi familia si prietenii in jurul mesei pentru a petrece impreuna cateva ore vesele, presarate cu bunatati si conversatii spumoase? Daca planuiesti un astfel de eveniment de Craciun sau de Revelion, afla ca organizarea sa nu trebuie sa fie neaparat anevoioasa ori stresanta. Iata trei ponturi care vor asigura succesul petrecerii tale de sarbatori!

1. Nu curata casa luna

Probabil scenariul iti este familiar: trudesti cateva zile pentru a curata fiecare coltisor al camerei, pentru ca, la jumatate de ora dupa inceperea petrecerii, sa constati ca intreaga incapere este vraiste.

Asadar, ce-ai spune sa iti organizezi altfel curatenia casei? In loc sa investesti timp si efort intr-o curatenie luna, asigura-te doar ca ai sters praful si ai aspirat inainte de sosirea invitatilor. Dupa ce petrecerea se va fi incheiat, vei putea igieniza camera dupa bunul plac!

2. Decoreaza locuinta tematic

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, vine si momentul sa iti decorezi locuinta cu accesorii care sa contureze atmosfera propice Craciunului. Pe langa ornamentele clasice, opteaza si pentru unele care ofera un plus de confort incaperii in care iti primesti invitatii.

Cuverturi groase, din materiale moi si calduroase, ce acopera sofaua, tapiserii catifelate pe scaune, numeroase pernute colorate - toate acestea iti vor ajuta invitatii sa se simta ca acasa si vor crea premisele unui party reusit de sarbatori.

3. Regleaza intensitatea luminilor din incapere

O petrecere de Craciun sau de Revelion iti ofera si ocazia de a te juca putin cu luminile din incapere. Renunta la lumina puternica a candelabrului si mizeaza pe atmosfera placuta pe care o contureaza combinatia dintre luminitele decorative, instalatia bradului, cateva lumanarele aprinse si spoturile luminoase.

Atentie, insa, ajusteaza intensitatea luminilor din camera in asa fel incat invitatii tai sa nu aiba nicio dificultate in a consuma bunatatile culinare puse la dispozitie.

Sursa foto: newpublicaffairs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului