Casa de Craciun

#tendinte #pom de craciun

Pomul de Craciun: cele mai populare 7 tendinte de decorare in anul 2019

Daca esti una dintre cele persoane care abia astepti luna decembrie si tot ce semnifica ea, sigur astepti cu nerabdare momentul impodobirii bradului de Craciun. Si nu il decorezi oricum. Trebuie sa tii cont de tendinte si de tot ce se poarta in materie de decorare a brazilor in anul respectiv.

 

Vei fi surprins sa vezi ca unele dintre tendintele vestimentare se vor regasi si in mai multe decoruri de Craciun, in special in brad. Dimensiunea va conta, iar culorile vor fi cheia.

Cele mai populare 7 tendinte de decorare din 2019 pentru bradul tau de Craciun

1. Culori metalice

Culorile metalice sunt in tendinte la haine, dar se dovedeste ca sunt la mare cautare si pentru decorarea brazilor de Craciun. Ornamentele aurii si argintii vor fi foarte populare in luna decembrie si te vor ajuta sa ai un pom sobru, dar foarte frumos.

2. Numai lumini

Pentru cei cu gusturi minimaliste exista alternative in acest sezon de Craciun. Si sunt tot mai multi cei care indraznesc sa renunte la globori si ghirlande pentru a-si decora pomii de Craciun si opteaza doar pentru luminite, in nuante de alb. Asa vei avea un brad romantic si viu.

3. Albastru, albastru, albastru

Da, de Craciun este loc si pentru culoarea albastru. Nu totul este rosu, alb si verde. Asadar, pentru cei care doresc sa opteze pentru un decor neconventional, culoarea la moda este albastrul, in special in tonurile sale de albastru electric.

4. Monocromatic

O alta tendinta pentru decoratiunile de Craciun. Toate ornamentele pomului tau vor avea aceeasi culoare, poate doar cu diferente subtile de tonuri. Ideea este ca, la prima vedere, se observa o uniforma eleganta, ceea ce nu inseamna sacrificarea esentei de Craciun. Anul acesta pariaza pe culori metalice, rosu sau albastru.

5. Pomi care nu sunt pomi

Pentru a avea un brad de Craciun nu ai nevoie de unul adevarat. Pune-ti creativitatea la treaba si da o noua viata acelor obiecte pe care le ai deja prin casa si pot fi folosite pe post brad. Cea mai comuna alternativa este o scara care, datorita formei ei triunghiulare, atunci cand este decorata corespunzator, te duce cu gandul la pomul de Craciun.

6. Detalii pastel

Pe langa culoarea albastra, care este la moda pentru decorarea pomilor de Craciun, detaliile pastelate apar ca o alta alternativa pentru cei care nu doresc sa apeleze la ornamente traditionale rosii, albe si verzi. Daca vei opta pentru aceasta varianta vei avea un pom de Craciun diferit, foarte personal si foarte frumos.

7. Versiunea mini

Pentru cei care nu au prea multa rabdare sau mult spatiu, pomii de Craciun in varianta mini sunt o alternativa excelenta pentru a aduce spiritul lunii decembrie in casa ta. Usor de decorat, usor de intretinut si usor de plasat, sunt din ce in ce mai populare in fata brazilor maiestuosi clasici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului