Casa de Craciun

#casa de Craciun #craciun #amenajare casa de craciun #decor craciun

Pregatiri pentru Craciun: tu ce tema alegi pentru casa ta?

Cei mai multi isi decoreaza casa de Craciun in functie de personalitate. Un decor traditional, altul romantic, un decor vesel sau unul sofisticat, toate se pot regasi in casa ta. Iata ce colectii noi propune Brico Depot, tocmai in functie de acest criteriu. 

Analizând modelul de cumpărare al clienților, Brico Depot a structurat decoratiunile de Craciun în funcție de culori și finisaje în patru teme autentice, respectiv “Tradițional”, “Cabana fermecată”, „Vesel și colorat” și „Basm de iarna”.

Cei care își doresc o amenajare în stil clasic de sărbători pot achiziționa produse de Crăciun din colecția „Tradițional”, în culorile roșu, auriu și argintiu, cu accente verzi. Această temă este potrivită pentru cei care vor să își amintească de copilărie, însă include și diverse decorațiuni contemporane, pentru accente moderne în amenajare. Produsele în culori subtile, cu finisaje opulente, se găsesc în colecția „Basm de iarna”, temă care pune la dispoziția clienților decorațiuni antichizate, cu aspect metalic, lucios, și globuri retro. Aceste piese sunt destinate celor care vor să obțină un aspect delicat în amenajarea casei de sărbători.

Tema „Vesel și colorat” include produse de Crăciun în culori moderne, destinate celor care doresc să își completeze colecția deja existentă de decorațiuni. Astfel, clienții Brico Depôt România pot achiziționa în acest sezon piese în nuanțele albastru marin, verde și roșu, pentru obținerea unui aer festiv. 

Interioarele amenajate în stil contemporan pot fi completate cu produse din colecția „Cabana fermecată”, precum decorațiuni rustice, conuri naturale de brad, alamă șlefuită, pânză de sac sau alte piese din imitație de lemn care se adaptează ușor tipului de decor.

Mai multe informații despre gama exclusivă de Crăciun sunt disponibile în catalogul dedicat, aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului