Casa de Craciun

#kika #ornamente craciun #craciun #decoratiuni craciun

Sarbatori pline de stralucire la Kika

Magia Craciunului o simtim in jurul mesei festive. Este un moment special, care ne aduce bucurie in suflete. In perioada sarbatorilor, propriul camin trebuie sa fie un loc plin de armonie. Sa ne lasam invaluiti de atmosfera de Craciun, cu ajutorul celor mai noi trenduri si idei de la kika.

Targul de Craciun de la kika propune cele mai frumoase idei pentru decorarea casei tale, nu numai a bradului ci si a mesei festive. Varietatea ideilor Deco aduc un mix de culori si materiale surprinzatoare in caminul tau.

Atmosfera de sarbatoare in locuinta ta

Ce ar fi o sarbatoare fara o masa festiva decorata cu gust? Tot ce iti trebuie gasesti la kika, de la fata de masa la accesoriile necesare, in cele mai frumoase culori. indrazneste sa combini, ideile creative nu au limite. Temele de culoare se mixeaza si se completeaza de minune. Tonurile in trend se regasesc in multe decoratiuni, de la pernute decorative la lumanari in tonuri diverse de rosu, maro, mov, argintiu, alb dar si in clasicul auriu. Aceste culori nobile aduc atmosfera festiva in casa ta si confera fiecarui spatiu magia sarbatorilor.

Idei de cadouri rafinate, la targul de Craciun

La targul de Craciun de la kika gasesti tot ce iti doresti pentru o atmosfera speciala. Este un spatiu perfect pentru cei care cauta idei de cadouri. Reni din plus si cescute vesele pentru persoanele care adora copilaria, vaze decorative elegante sau figurine specifice iernii pentru persoanele romantice. in acelasi timp, doamnele pot opta pentru vesela nobila din portelan, domnii pentru unul din diversele sisteme de iluminat cu LED.

In plus, in acelasi loc, ai la indemana accesorii pentru impachetarea cadourilor.

Economisiti energie si protejati mediul cu iluminat LED

Noul trend in materie de iluminat al pomului de Craciun este sistemul LED. Este foarte usor de explicat de ce: iluminatul LED are o durata lunga de viata, asigura o lumina foarte puternica si consuma foarte putin current. in plus, nu ai nevoie de becuri de schimb. Iluminatul LED ajuta la protejarea mediului si de asemenea este mult mai economic.

La kika gasesti o gama variata de corpuri de iluminat LED, atat pentru exterior cat si pentru interior, de la sisteme decorative la sisteme de iluminat pentru brad.

Craciunul este pus in valoare de un camin decorat si impodobit frumos, care le ureaza musafirilor bun venit.

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika, va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

***

 

O viata mai frumoasa si amenajarea individuala a locuintei - calitate ridicata la cele mai bune preturi. kika ofera o gama larga de mobilier si amenajari interioare pentru toate gusturile si posibilitatile. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand cu accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul "Totul sub acelasi acoperis" kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului