Casa de Craciun

# craciun brad #casa craciun #decor craciun #sarbatori craciun #ornamente craciun

Vine Craciunul, dar ti-e dor de vara? Cum sa creezi un decor spectaculos

Ai spune ca vara si iarna sunt incompatibile prin definitie, dar nu este deloc asa. Chiar daca ne apropiem cu pasi repezi de Craciun, putem readuce parfumul verii in casa noastra cu un decor de sarbatori inspirat din insoritele zile de vara.

In primul rand, atunci cand alegem o tema marina pentru ornamentele de sarbatori, trebuie sa stim de ce "materie prima" dispunem, intrucat nu ne va fi usor sa gasim scoici in magazinele de suveniruri cand temperaturile coboara sub zero. Astfel, aduna la un loc scoicile, stele de mare si chiar aricii, fundele turcoaz si suvenirurile cu ancore, calutii de mare si plasa de peste in care ai adunat toate aceste minunatii. 

Nuante de turcoaz 

Un decor marin este dominat de nuante care amintesc de valuri si nisip: turcoaz, bleu, crem, maro foarte deschis, bleumarin. Puteti folosi globuri de diverse dimensiuni in aceste combinatii care vor completa perfect decoratiunile adunate de la malul marii: stele de mare, scoici, melci sau caluti de mare. 

Daca vreti sa le dati un suflu nou, puteti lua scoicile si picta in argintiu sau auriu, dupa plac. Ambele culori se combina perfect cu nuantele de albastru si cu verdele bradului. De asemenea, puteti folosi corali si globuri in culoarea acestora. 

Decor pentru masa

Nu va limitati la brad atunci cand vreti sa creati un astfel de decor pentru casa voastra. O coronita cu aceasi inspiratie sau o decoratiune pentru masa sunt idei la fel de bune si originale. Cu siguranta nu multi dintre cunoscutii vostri vor da dovada de atata indrazneala. Iata mai jos cateva idei simple care sa va inspire. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului