Casa de Craciun

# decorariuni brad #craciun #decoratiuni craciun #brad

Vine Craciunul! Decoratiuni din brad natural care nu trebuie sa-ti lipseasca

A ramas mai putin de o luna pana la venirea Sarbatorilor de Iarna, iar pregatirile sunt in toi. Daca nu ai timp sa-ti decorezi locuinta sau vrei sa faci un cadou placut unei persoane dragi, poti alege decoratiunile specifice pentru aceasta sarbatoare pe care le poti cumpara ca atare.

 

Coronitele tematice si aranjamentele pentru masa cu lumanari sunt doar cateva dintre cele mai cautate decoratiuni ale sezonului. Desigur bradul de Craciun nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. In acest caz, solutia pentru spatiile mici ramane in continuare un brad pitic.

Anul acesta, pe langa combinatiile nemuritoare rosu-verde, designerii propun aranjamente naturale cu nuante de sampanie, roz, alaturi de un rasfat al simturilor, oferit de aromele de scortisoara si de portocale, dar si de texturile fine ale plantelor folosite.

Bouvardia, ilex, amarilis, bumbac, alaturi de bete de scortisoara, conuri de brad, felii de portocale, lana si crengute de brad sunt cateva dintre vedetele colectiei de flori de Craciun, lansata de Floria si disponibila atat in florarii, cat si online. Cu gandul la zapada, flori de gheata, parfum de scortisoara, designerii au pregatit pentru acest sezon buchete, aranjamente florale si coronite care creeze o atmosfera de poveste, acasa sau la birou.

Plantele verzi raman elementul central in aranjamentele de Craciun. Combinate cu accente subtile de culoare, acestea sunt solutia perfecta pentru a crea un decor magic, dar si in tendinte. “Ambianta botanica trezeste orice interior la viata. Aducem atmosfera relaxata din natura, in casa, iar prin alaturarea plantelor verzi cu decoratiunile specifice acestei perioade putem crea un interior stylish, plin de energie”, spune Irene van den Geest, designer floral Floria.

Sampanie, roz pal si nuante de alb sunt cateva dintre culorile care se regasesc pe orice paleta cromatica de Craciun. Nuantele pastel creeaza o atmosfera romantica, indiferent ca vorbim despre o locuinta moderna sau una amenajata in stil frantuzesc, o amenajare in stil industrial sau una in stil minimalist. Designerii au folosit ornamente precum globuri, stele, pene si bumbac pentru a crea aranjamentele, completand cu aceste forme si texturi atmosfera romantica sugerata de cromatica.

Din decorul de Craciun nu poate insa lipsi rosul. Rosu si verde reprezinta o combinatie clasica pe care clientii nostri o iubesc si o solicita la fiecare Craciun, inclusiv pentru simbolistica. “Verdele este considerat culoarea vietii, fiind asociat cu bradul nemuritor, in timp ce rosul este asociat marului biblic. De altfel, marul se regaseste in continuare in aranjamentele de Craciun datorita acestei simbolistici. Iedera, vasc, crengute de brad sunt cateva dintre plantele care aduc in aranjamente ideea de nemurire si revin in fiecare sezon de iarna. Noi, la Floria, onoram traditia folosindu-le in aranjamentele noastre, reinterpretate in fiecare sezon“, mai spune Irene van den Geest.

Anul acesta, Floria doreste sa ofere clientilor un Craciun de designer. Astfel, orice buchet de flori sau aranjament cumparat fie online, fie din florarii reprezinta o sansa pentru a castiga un premiu care poate transforma decorul de Craciun intr-unul magic: un brad natural si decoratiile necesare. Premiul este in valoare de 2.000 de lei, iar concursul se adreseaza exclusiv clientilor din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare