Craciun in familie

#cearta craciun #relatie cuplu #sarbatori in familie #cearta #craciun #iubit #cuplu

Cum poti evita sa te certi cu iubitul de Sarbatori

O cearta cu iubitul sau cu sotul ti-ar putea ruina Sarbatorile si, cu siguranta, este ultimul lucru pe care ti-l doresti. De aceea, specialistii au cateva sfaturi ca sa eviti orice fel de conflict.

1. Actioneaza cu calm

Inainte sa ii sari in cap ca n-a fost atent la ce l-ai rugat si a lasat friptura sa se arda, gandeste-te de doua ori daca merita tot scandalul. La urma urmei, nu era decat o friptura. Mai sunt cu sigurnta atatea preparate gata de pus pe masa. Bea doua guri de apa rece, respira adanc si lasa lucrurile asa.

2. Nu te tot plange ca nu te ajuta

Va considera cu siguranta ca exagerezi, de aceea, cel mai bine arata-te obosita si va prelua din proprie initiativa o parte din sarcini. In acest fel vei evita un conflict inutil.

3. Nu fi cicalitoare

Nu il mustra pentru toate nimicurile. Poate ca va gusta din aperitivele pe care le-ai asezat pe masa inainte ca toti invitatii sa fi ajuns, dar nu e cazul sa faci din tantar armasar.

4. Gandeste pe termen lung

Evita sa ii tii morala, si cu atat mai mult nu face asta cand de fata sunt rudele lui sau prietenii. E posibil sa reactioneze urat si sa creati un conflict urat exact cand toata lumea ar trebui sa fie fericita si sa se bucure de compania celorlalti.

Sursa foto: magazine.campus-web.jp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea