Craciun in familie

#petrecere sarbatori cuplu #craciun in doi #craciun in familie #relatie cuplu #sarbatori #craciun #cuplu

Primele sarbatori impreuna cu el? 5 moduri de a le face memorabile

Sunt primele sarbatori pe care le petreceti impreuna, iar emotiile va coplesesc. Momentele petrecute in sanul rudelor, presiunea sarbatorilor, a modului in care va impartiti timpul si a deciziilor cu privire la ce petreceri sa mergeti pot deveni un factor de stres si cearta in cuplul vostru. Distrage-ti atentia de la aceste mici probleme si preocupa-te mai degraba sa transformi primul Craciun impreuna cu iubitul tau intr-o amintire pretioasa! Iata cateva moduri simple prin care marchezi acest moment important al relatiei voastre!

1. Tortul dragostei

Chiar daca frigiderul si camara sunt pline de bucate traditionale si bunataturi de sarbatori, fa loc si unui tort micut, dar gustos, preparat acasa, special pentru tine si iubitul tau. Transformati tortul intr-un simbol al dragostei dintre voi si savurati-l in intimitate... singuri singurei!

2. Escapada surpriza

Consulta agenda voastra de cuplu si bifeaza 1-2 zile pe care nu le aveti ocupate cu petreceri sau vizite in perioada sarbatorilor. Apoi, rezerva o camera de hotel si doua bilete de tren sau avion (dupa buget) si fa-i partenerului tau o surpriza, cu o miniescapada romantica in doi. Este un mod memorabil de a marca primele sarbatori de iarna in doi!

3. Decoratiune sau glob personalizat

Marcati momentul special prin care trece relatia voastra cu un glob si/sau o decoratiune create manual. Participati amandoi la confectionarea decoratiunii si scrieti un mesaj de dragoste pe aceasta. Nu uitati sa notati data si anul, intrucat peste ani, va veti aduce aminte cu nostalgie de acest moment. Atarnati decoratiunea in brad!

4. Seara de Craciun in doi

Bucurati-va de vizite si de familie pe timpul zilei, dar rezervati-va seara de Craciun doar pentru voi doi. Bucurati-va de intimitate si depanati amintiri despre cele mai frumoase momente ale relatiei voastre. Deschideti o sticla de sampanie si petreceti o noapte pasionala.

5. Un cadou surpriza

Parcati sub bradul de Craciun si un cadou pentru amandoi. Transformati cadoul intr-o mica surpriza. Provocati-va reciproc sa cautati cate un cadou care sa simbolizeze cel mai bine dragostea dintre voi si relatia voastra. Fiecare va trebui sa cumpere cate un dar, sa il impacheteze si apoi sa il puna sub brad. Deschideti-le doar in dimineata de Craciun.

Sursa foto: youne.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului