Gradina de Craciun

#sarbatori de iarna #craciun #amenajare gradina #decoratiuni gradina #decoratiuni iarna

4 moduri de a decora gradina iarna

In lunile reci de iarna, gradina se transforma intr-un spatiu golas, dezolant, iar vremea urata tinde sa amplifice acest peisaj trist. Este momentul sa iei masuri si sa-ti decorezi gradina, pentru a-i reda aspectul vesel si placut. Iata cateva idei care ar putea sa-ti fie de folos, daca te-ai saturat sa-ti vezi gradina intr-o stare de "deprimare".


1. Lumineaza anumite zone din gradina

Un mod simplu de a-ti infrumuseta gradina iarna este sa luminezi anumite zone, cum ar fi un brad sau un arbust. Pe langa faptul ca atragi atentia in zona respectiva, vei ajuta lumina sa se raspandeasca in gradina, deoarece se va reflecta in zapada proaspat cazuta.



Sursa foto: interiorholic.com


2. Foloseste decoratiuni in spiritul sarbatorilor

Din gradina poti aduna o multime de lucruri aparent inutile, care impreuna pot crea un ornament deosebit. Rupe cateva crengi de brad, aduna frunze uscate, flori uscate, conuri si alte astfel de materiale vegetale si asaza-le artistic intr-o jardiniera plina cu muschi. Din loc in loc, poti fixa cate un glob rosu sau alte decoratiuni pe care nu le mai folosesti pentru impodobirea bradului.


3. Anima atmosfera cu figurine si statui de iarna

Iarna, poti anima atmosfera din gradina cu ajutorul figurinelor si al statuilor. Alege figurine amuzante, in spiritul sarbatorilor de iarna, care sa sugereze veselie si buna dispozitie.



Sursa foto: giftandhometoday.blogspot.com



Sursa foto: walmart.com


4. Asaza aranjamente de sarbatoare pe masa

Masa din gradina, de pe terasa sau din foisor nu ar trebui sa fie niciodata goala, chiar daca in lunile de iarna nu prea iti mai petreci timpul in jurul ei. Daca vrei sa infrumusetezi peisajul, asaza pe masa un aranjament de sarbatoare, care sa imbine culorile Craciunului: alb, rosu si verde.

Foloseste crengute de brad si crengute cu fructe uscate pe ele, iar in vaze adanci si transparente fixeaza cate o lumanare. In serile cu vreme mai blanda, aprinde lumanarile si bucura-te de un peisaj veritabil de iarna, dar cu o mica infrumusetare de poveste!



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare