Gradina de Craciun

#plante de craciun #decorare plante #craciun #plante de apartament

Si plantele de apartament pot fi decorate de Craciun! Iata cum

Plantele de apartament nu trebuie sa fie neglijate in aceasta perioada a anului, mai ales daca te numeri printe cei care nu isi doresc un brad de Craciun sau nu dispun de spetiu pentru a avea unul. De asemenea, decorand plantele de apartament vei aduce in casa, spiritul sarbatorilor mult mai devreme.

Iata cateva idei din care te poti inspira!

1. Foloseste masti pentru ghivece in culorile Craciunului! Poti opta pentru masti de culoare verde inchis, rosu, argintiu sau auriu! Aspectul case tale se va schimba radical.

2. Inveleste ghivecele in crengute de brad. Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi o coronita in jurul ghiveciului, din crengutele de brad pe care nu le mai folosesti.

3. Adauga globuri colorate in ghivece sau pe ramurile plantelor. In functe de tipul plantei de apartament, poti adauga globulete de mici dimensiuni pe ramurile acestora, sau le poti pune la baza ghiveciului, pentru un efect unic.

4. Orneaza arbustii pitici cu decoratiuni usoare precum panglici sau beteala de mici dimensiuni.

Sursa foto: design-decoration-ideas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea