Gradina de Craciun

4 aranjamente spectaculoase de Craciun pentru gradina ta

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru pasionatii de gradinarit de a-si pune din nou imaginatia la munca. Pentru Craciun, gradina ta trebuie sa arate spectaculos, sa ii surprinda pe toti trecatorii cu ineditul si originaliatea sa. Iata cateva idei de aranjamente de Craciun pentru gradina:


1. Ghivecele viu colorate

Daca vrei sa ai decor spectaculos la ferestrele casei cu ocazia Craciunului, atunci opteaza pentru grupurile de sticla viu colorate, formate din borcane, pahare sau lampi de epoca. Variatia de inaltimi, forme si culori va crea un impact vizual uimitor. Daca adaugi in ele si cateva lumanari, ferestrele tale vor deveni spectaculoase si vor avea un joc de lumini natural, care va atrage cu siguranta atentia.


2. Ghivecele handmade

In cazul in care ferestrele casei tale nu sunt prevazute cu pervazuri, atunci creeaza-ti tu unele. Taie niste galeti si prinde-le de ferestre, umple-le cu pamant si planteaza in ele plante rezistente la frig, precum coniferele. Pentru a le da un aer de sarbatoare, agata in jurul lor cateva siruri de beteala si globulete viu colorate.


3. Cosurile cu plante

Plantele nu trebuie sa stea neaparat in gradini amenajate sau in ghivece. Daca vrei sa realizezi un aranjament spectaculos de Craciun pentru gradina ta, poti imbraca un cos de ratan imens cu cele mai frumoase conuri de brad, verdeata si cateva ornamente de Craciun, precum globuri sau beteala. Asaza spectaculosul cos in fata usii de la intrare si cu siguranta acesta va fi admirat de toti musafirii tai.


4. Nu uita de masa de lucru din gradina

Daca vrei sa ai o gradina superba de Craciun, nu trebuie sa uiti nici de masa de lucru. De cele mai multe ori, ignoram acest punct atat important al gradinii. Asadar, infrumuseteaza masa pe care iti tii uneltele de gradinarit cu cateva boluri de sticla pline cu globuri uimitoare, in nuante de rosu aprins.

Acestea vor crea din spatiul monoton, plin de unelte de gradina, un loc surprinzator, plin de stralucire.



Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea