Gradina de Craciun

#replantare brazi #brazi ecologici #brazi in ghiveci #brazi # brazi de craciun

Brazii la ghiveci, din ce in ce mai cautati de romani

Inca de anul trecut, romanii se orienteaza catre varianta ecologica a pomului de Craciun, in ghiveci, care, deşi este mai scumpa decat brazii simpli de apartament, este tot mai apreciata de cei care vor sa-i replanteze dupa sarbatori!

Bradul in ghiveci este o investitie rentabila pentru cei care vor sa foloseasca bradul mai multi ani. Este si o alegere mai prietenoasa pentru mediu, in conditiile in care din ce in ce mai multi oameni nu mai au dilema „brad natural sau artificial“ pentru ca realizeaza ca materialul din care este confectionat un brad artificial este toxic pentru mediu, deci optiunea nu este deloc ecologica.

Anul acesta, pentru cei care nu dispun de un loc in care bradul sa fie plantat, sau loc pentru depozitarea sa pana in martie, luna in care se realizeaza plantarea, Floria.ro - una dintre cele mai cunoscute florarii din Romania - pe langa comercializarea brazilor in ghiveci pune la dispozitie si serviciul de replantare a acestora. Floraria asigura ridicarea bradului de la adresa, pastrarea sa pe timpul iernii in conditii optime si replantarea lui in luna martie.

Plantarea brazilor se face in parcul Herastrau, astfel incat cei care opteaza pentru acest serviciu pot veni sa isi admire bradul de Craciun sau sa contribuie la replantarea lui, aducandu-si aminte de momentele frumoase petrecute de Sarbatori si avand din nou o experienta frumoasa.

Cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Craciun primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

Brazii de Craciun din colectia Floria.ro sunt brazi din soiul Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decat cel al brazilor romanesti si o coroana deasa, conica. Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuti pentru Craciun din intreaga lume, sunt usor de impodobit si, prin mirosul lor familiar de brad, aduc magia sarbatorilor de iarna in casa.

Brazii sunt livrati gratuit, oriunde in Romania, in maxim 24 de ore de la comanda. Brazii comandati pot avea doua dimensiuni, ideale pentru apartamentele si casele romanilor: brazi cu inaltime 1.5 -1.75 m si cu inaltime de 1.75-2 m.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului