Gradina de Craciun

#pepiniere brazi #brad pvc #brad ecologic #brad artificial #brad

Cat de ecologic este un brad artificial. Iata ce variante ai daca vrei sa fii eco!

Surprinzator, dar un brad artificial, impodobit cu tot fastul necesar sarbatorii Craciunului, nu te transforma intr-un activist eco. Brazii din plastic se dovedesc de cele mai multe ori adevarate bombe chimice, care se degradeaza apoi foarte greu. Iata care sunt erorile pe care le poti savarsi atunci cand vrei sa celebrezi Craciunul in stil eco!

Pericolul PVC

Sursa foto: christmaslightsetc.com

Majoritatea brazilor artificiali de pe piata sunt produsi in China. Chiar daca la prima vedere este mult mai convenabil sa folosesti un bradut artificial vreme de mai multi ani in loc sa sacrifici cate un arbore in fiecare luna decembrie, lucrurile nu stau deloc asa.

Cei mai multi brazi artificiali sunt realizati din PVC, mirosul lor de plastic tradandu-le originea chimica. O buna parte din aceastia a fost depistata de-a lungul anilor ca avand in compozitie si plumb, fapt care ii transforma intr-un adevarat pericol pentru copii sau animalele de companie.

Sursa foto principala: royanereal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului