Gradina de Craciun

#sarbatori de iarna #gradina #decoratiuni gradina #gradina airna #decorare gradina craciun

Decoratiuni de gradina pentru intampinarea lui Mos Craciun

Daca nu ai inceput inca sa te gandesti la decoratiunile de gradina pentru sarbatorile de iarna, acum este momentul sa-ti faci o idee despre optiunile perfecte de anul acesta. Incearca o abordare noua, conforma cu tendintele anului ce se afla pe cale sa se incheie, astfel incat intampinarea lui Mos Craciun sa fie de bun augur.

Acasa.ro ti-a pregatit o lista cu decoratiuni de gradina trendy, elegante si iesite din conventional, care sa dea exteriorului casei tale un aer de sarbatoare, dar in limitele bunului gust. Spune-i bun venit lui Mos Craciun cu stil si la sfarsitul anului 2013!


1. Coronita decorata cu Craciunita

Probabil ca te-ai cam saturat de clasicele coronite din crengi de brad, in care verdele predomina. Incearca sa dai o sansa rosului sa iasa in evidenta, cu o coronita din crengi uscate, accesorizate cu frunze norocoase de Craciunita. Spiritul sarbatorilor va prinde viata cu ajutorul vibrantei nuante de rosu a plantei Ponsettia.



Gasesti un model similar pe robertorossi.ro, la pretul de 44,74 RON.


2. Instalatie "fulgi de zapada"

In asteptarea stelutelor de nea, poti decora exteriorul casei si arborii din gradina cu instalatii in forma de fulgi de zapada, transparenti. Discreti si aratosi, sugestivi pentru sarbatorile de iarna, fulgii artificiali sunt intotdeauna in tendinte, cand vine vorba de decoratiuni festive de Craciun.

Citeste si: Cei mai frumosi arbori coniferi pentru gradina ta de iarna




Gasesti o decoratiune asemanatoare pe thegift.ro, la pretul de 60 RON bucata.


3. Reflectoare de gradina in forma de glob vintage

Lookul "de moda veche" cu designul completat de insertii moderne transforma aceste reflectoare de gradina in decoratiunile perfecte pentru sarbatorile de iarna 2013-2014 (influentele vintage raman inca puternice).

Aceste reflectoare inedite au o putere destul de mare de iluminare, sunt usoare si pot fi atarnate usor de ramurile copacilor, carlige etc. Le gasesti pe frontgate.com, la pretul de 99,50 dolari.

Citeste si: De Craciun, decoreaza-ti gradina cu ornamente handmade!



4. Covor de intrare cu decor festiv

Iata o cale extrem de simpla sa aduci un aer festiv exteriorului casei: pune un covoras cu decor de sarbatoare la intrare si ai intrat deja in spiritul sarbatorilor! Pe clouboutique.ro gasesti modele inspirate, la pretul de 100 RON bucata.


5. Tarus solar de Craciun

Ziua se incarca de la soare, seara lumineaza frumos, creand o atmosfera magica in gradina. Tarusii solari cu decor festiv de iarna pot fi atractiile principale ale decorului tau exterior de Craciun, ornati cu Mos Craciun, om de zapada sau pinguin. Ii gasesti pe decorix.ro, la pretul de 92,90 RON.



Sursa foto: mapsoul.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea