Gradina de Craciun

#decoratiuni #ornamente #amenajarea gradinii #ornamente gradina #ornamente craciun #lumini craciun

Luminile, decorul de basm din gradina ta de Sarbatori

Pentru a intra cat mai bine in spiritul Craciunului, casa ta trebuie impodobita ca la carte. Gradina este unul dintre cele mai importante locuri in perioada Sarbatorilor de iarna, deoarece un decor de basm, care sa te intampina inca de la intrare cu caldura, in aceasta perioada este oricand bine-venit si iti da mereu o stare de bine. Luminitele sunt cea mai buna alegere pentru a-ti decora gradina. Cu putina creativitate si cu cateva luminite iti poti transforma gradina intr-una de vis de Craciun. Iata cateva idei:

1. Un ghiveci vechi

Daca ai in gradina un ghiveci fix, mai vechi, Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de a-l readuce la viata. Infasoara-l cu o instalatie cu lumini galbene si rosii la baza, iar in sus asaza cateva bete de bambus sau chiar ramuri. Daca mai adaugi si un material textil, usor transparent, decorul tau va capata mai multa eleganta si va fi mult mai spectaculos.



2. Hranitoarele pentru pasari

Cu ocazia Craciunului, chiar si hranitoarele pentru pasari pot capata o alta utilizare, cea de decoratiune. Asaza la baza lor o coroana de flori, ramuri de brad sau conifere, iar in centrul pune un bol stralucitor cu lumina rosie.



3. Scarile

Scarile din gradina ta se pot transforma in decoratiuni pentru Craciun spectaculoase, daca insiri pe trepte cateva lumanari in vase de sticla, umplute cu zapada artificiala si cateva afine uscate. Daca le asezi pe un pat de ramuri de brad, acestea vor capata si mai mult accent si prospetime.



4. Tufisurile uscate

In sezonul Sarbatorilor de iarna, chiar si tufisurile uscate se pot transforma in adevarate opere de arta. Asaza la baza lor o instalatie cu lumina galbena, iar acestea isi vor schimba rapid aspectul, parand ca un rug aprins. Ele vor crea un adevarat spectacol de lumini in gradina ta.

5. Cosurile suspendate

Cosurile suspendate pot fi un alt decor spectaculos de Craciun, ideal pentru gradina. Asadar, umple cateva cosuri suspendate cu zapada artificiala, globuri micute si luminite albe mici, iar acestea vor deveni un decor spectaculos pentru cele mai intunecate colturi ale gradinii tale.



Sursa foto: bhg.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea