Retete de Craciun

#alimente craciun copii #alimente copii sarbatori #preparate copii sarbatori #preparate sarbatori #alimente copii #craciun #sfaturi culinare

Ce ii dai copilului sa manance de Sarbatori. 7 preparate perfecte pentru cel mic

Cand pregatesti masa de Craciun, una dintre intrebarile pe care ti le pui este ce va manca micutul tau din toate preparatele pe care le asezi pe masa. Iata cu care mergi la sigur chiar si in cazul celui mai mofturos copil:

In primul rand, trebuie sa stii ca la aproape orice preparat, carnea de porc poate fi inlocuita cu pui si curcan, mult mai dietetica si mai potrivita pentru un copil. Asadar, la aperitiv, pregateste-i niste chiftelute de pui sau chiftelute cu vinete si dovlecel, ori coace-i niste biscuiti sarati.

Inlocuieste ciorba de fasole cu ciolan afumat cu o supa cu sunca, piftia cu carne de porc cu o piftie cu carne de curcan.

O felie de cozonac proaspat va manca si micutul tau, insa asta nu te impiedica sa ii pregatesti ceva si mai potrivit pentru el, precum o prajitura Kinder sau o turta dulce delicioasa.

O bautura care sa il incalzeasca pe copilul tau abia intors de la colindat poate fi o ciocolata calda cu acadele.

Sursa foto: time.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea