Retete de Craciun

#dulciuri Craciun #impachetat cadouri #cadouri craciun

Cum sa-ti faci zilele ramase pana la Craciun cat mai vesele

In fiecare zi a lunii decembrie, unul dintre cele mai indragite branduri de ciocolata din lume invita toti romanii sa ofere celor dragi tandrete. in principalele mall-uri din Romania vor fi amenajate zone speciale, unde toti cei care doresc sa adauge un strop de tandrete cadourilor pentru Craciun sunt invitati sa le impacheteze in hartia speciala Milka si sa le decoreze cu elemente jucause de sezon.

Milka a pregatit o surpriza si in Parcul Cismigiu, din Bucuresti, unde patinoarul se transforma intr-un loc plin de tandrete si de magie.

„Milka isi doreste si anul acesta de Craciun sa inspire toti iubitorii de ciocolata sa isi exprime tandretea si sa se bucure de magia sarbatorilor, in fiecare zi din luna decembrie. Spiritul Craciunului ne invaluie inca din primele zile ale lunii, si cu totii putem aduce mai multa tandrete in viata noastra si a celor apropiati, prin gesturi mici si cat mai multe clipe de bucurie si magie traite alaturi de familie si prieteni.”, a declarat Lavinia Ghinescu, Brand Manager Pralines, Seasonals & Countlines, South Central Europe Mondelez. „Pe website-ul www.cadouritandre.ro oricine poate sa gaseasca in fiecare zi idei de cadouri pentru cei dragi, confectionand ei insisi obiecte deosebite care sa fie daruite cu tandrete.”

Traditia Calendarului de Craciun Milka cu bomboane de ciocolata pentru fiecare zi a lunii decembrie continua si in acest an, consumatorii putand numara „intr-un mod tandru” zilele ramase pana la Craciun.

In oferta din acest an pe langa produsele traditionale - figurine Mos Craciun si Omul de zapada, din ciocolata fina cu lapte din Alpi, si Bomboane asortate de ciocolata, in magazine, ii asteapta noutatile acestui sezon care sa inspire consumatorii sa fie mai tandri: mix de produse Milka insotite de jucarii de plus, reprezentand personaje din lumea Milka: Vacuta Lila, Om de zapada si Ren, care sa faca zilele de Craciun mai vesele; mixul de produse Milka intr-o sosetica pufoasa de plus; Omul de zapada umplut cu mousse de ciocolata din Alpi; Steaua umpluta cu crema fina de ciocolata; Globul de Craciun plin cu napolitane cu crema de lapte.

Pe langa produsele destinate acestei perioade speciale, Milka a pregatit doua pachete cadou, cuprinzand, pe langa cele mai indragite produse, cate o cutie metalica, una in forma de soseta, iar alta in forma de stea.

Ciocolata Milka este indragita in intreaga lume, fiind vanduta in peste 40 de tari. La fiecare ora, sunt vandute mai mult de 150.000 de produse Milka la nivel global. Legendara ciocolata Milka a fost creata in 1901, iar in 1972 vacuta mov, Lila, a devenit unul din simbolurile de marca cele mai iubite si celebre din lume.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului