- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Biscotti cu nuci si fructe uscate
Ingrediente:
- 3/4 cana de faina integrala
- 1/2 cana faina alba
- 1 lingurita de praf de copt
- 1/3 cana zahar
- 1/4 lingurita sare
- 1/2 cana nuci tocate (alune, migdale sau fistic)
- 1/4 cana fructe mix de fructe uscate (stafide, curmale, merisoare, caise etc.)
- 2 oua
- 1 lingurita extract de vanilie
Mod de preparare:
Amesteca ingredientele uscate intr-un bol: faina, zaharul, praful de copt si sarea, dar adauga si fructele uscate si nucile.
Separat, bate ouale si amesteca-le cu vanilia. Toarna ouale peste ingredientele uscate si amesteca totul bine, pana formezi un aluat consistent. Modeleaza-l in forma de paine intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace aluatul timp de 25 de minute. Lasa-l sa se raceasca putin, taie-l felii si baga-e din nou in cuptor, inca 25 de minute, pana feliile se intaresc si devin crocante.
Sursa foto: recipelion.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina