Ingrediente pentru pinguinii aperitiv
- 18 masline jumbo, negre
- 1 cutie crema de branza
- 18 masline negre mici, fara samburi
- 1 morcov
- 9 osii cherry
Cum se prepara pinguinii aperitiv
Taie maslinele jumbo in pe lungime, si indeparteaza samburele. Adauga in fiecare maslina aproximativ o lingurita de crema de branza. Ai grija ca maslina sa nu se rupa.
Taie morcovul rondele, apoi decupeaza partea din fata a rondelelor pentru a forma picioarele pinguinilor.
Taie rosiile in jumatati. Cu ajutorul unei scobitori ataseaza jumatate de rosi de o maslina mica, apoi de corpul pinguinului si de felia de morcovi.
Pentru decor adauga crema de branza pe marginea rosiei si un mot deasupra acesteie pentru a forma traditionala caciula de craciun.
Cum se servesc pinguinii aperitiv
Serveste pinguinii aperitiv, reci alaturi de alte aperitive. Merg de minune cu paine de casa.
Sursa foto: dishmaps.ro