Sanatosi de Sarbatori

#sanatate #cocktail #sarbatori #retete cocktail

Cocktailuri de Revelion cu putine calorii. Iata-le pe cele prietenoase cu silueta ta!

De sarbatori, este foarte usor sa pierzi numarul cocktailurilor pe care le-ai consumat. Pe langa mahmureala si dureri de cap, bauturile alcoolice iti vor pune in pericol si silueta. Asadar, de Revelion, pune bauturile la regim si alege variante cu mai putine calorii si alcool! Descopera mai jos cateva cocktailuri reinventate pentru petrecerea dintre ani!


Mojito cu pepene: 100 calorii

Reinventeaza clasicul cocktail Mojito cu note proaspete de pepene. Zdrobeste cateva cuburi de pepene cu menta proaspata si amesteca cu rom si apa minerala. Vei obtine un cocktail delicios, cu mai putine calorii.


Margarita: 170 calorii

Renunta la amestecul de siropuri pentru prepararea acestui cocktail mexican si vei reduce si numarul de calorii. Amesteca tequila cu zeama de lamaie verde si vin alb sec. Adauga gheata si serveste. Invitatii tai vor savura acest cocktail si nu isi vor face griji in ceea ce priveste caloriile!


Pina Colada: 230 calorii

Pina Colada este o bautura delicioasa, insa extrem de bogata in calorii. Renunta la amestecul de lapte de cocos pe care il inlocuiesti cu rom cu aroma de nuca de cocos. Adauga capsune proaspete, sirop de agave si gheata. In acest fel, vei obtine un cocktail savuros, cu un numar redus de calorii.


Cosmopolitan: 70 calorii

De Revelion, prepara un cocktail delicios, cu foarte putine calorii, care cu siguranta va fi pe placul doamnelor. Pentru acest cocktail, combina vodca cu suc de merisoare, suc proaspat de lamaie verde si portocala. Poti adauga doar o cantitate mica de alcool, astfel ca bautura va avea si mai putine calorii.


Daiquiri: 145 calorii

Pentru acest cocktail, combina o cana de fructe proaspete sau congelate cu rom, gheata si indulcitor artificial. In acest fel, vei reduce la jumatate caloriile pe care in mod traditional le contine acest cocktail cu sirop de fructe de padure.


Gin tonic: 75 calorii

Stiai ca apa tonica are aproape la fel de multe calorii ca sucurile carbogazoase? Pentru celebrul gin tonic, poti inlocui apa tonica cu apa minerala. Pentru un gust usor intepator, adauga si zeama de la o lamaie.


Bellini: 120 de calorii

Pentru faimosul cocktail italian, apeleaza la un truc pus in aplicare adesea de persoanele aflate la dieta: foloseste pahare inalte si subtiri. In acest fel, vei reduce cantitatea de alcool consumata, dar si caloriile care vin la pachet. Astfel, intr-un pahar, adauga 50 ml suc de portocala, dupa care completeaza cu sampanie.

Sursa foto: fitsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare