Sarbatori cu stil

#stil #rochii revelion #e-ivory.ro #modele rochii revelion #rochii revelion imprimeu

Fii originala! Alege rochii de revelion cu imprimeu

Niciodata nu este prea devreme sa te gandesti la modelele de rochii de revelion. Anul acesta, paleta cromatica este foarte variata, asa ca poti alege rochii de revelion in nuante neon, pastel sau nude. Unele dintre cele mai apreciate tendinte din acest an sunt imprimeurile si rochiile de revelion lungi. Fii originala! Alege din multitudinea de rochii de revelion cu imprimeu o tinuta care te avantajeaza si iti pune in evidenta linia corpului.

Luxoase si sofisticate sau simple si feminine, modelele de rochii revelion cu imprimeu sunt o dovada a faptului ca ai incredere in tine si reusesti sa realizezi orice iti propui.

Magazinul virtual e-ivory.ro iti pune la dispozitie o gama larga de rochii de revelion, in functie de preferintele tale.

Rochii revelion cu imprimeu multicolor

Nu ezita sa alegi rochii de revelion cu imprimeu multicolor. In mijlocul iernii geroase, rochia ta va fi ca o gura de aer proaspat. Noi iti propunem rochii de revelion din Colectia Faviana, cu ajutorul carora vei fi in pas cu moda.

Alege rochii revelion cu imprimeu floral, in tonuri rozalii, albastre si rosii. Un astfel de model avantajeaza orice silueta si denota eleganta.

Rafinamentul tinutei tale este dat de atitudinea sexy si increzatoare. Alege rochii revelion cu imprimeu in tonuri neutre, pastelate. Un astfel de model, disponibil pe siteul e-ivory.ro, asigura succesul unei aparitii seducatoare.



foto : e-ivory.ro

Rochii revelion cu imprimeu floral abstract

Daca vrei sa porti rochii de revelion scurte, gasesti o varietate mare de modele in Colectia Jovani. Rochia alba, cu imprimeu floral abstract si maneci lungi, va atrage doar priviri admirative.



Foto: e-ivory.ro

Rochii revelion cu imprimeu animal print

Imprimeul animal print este un must have in 2012. Daca esti in cautarea unei rochii de revelion care te duce cu gandul la o vacanta in savanele africane, poti opta pentru un model senzational din Colectia Sherri Hill.



Foto: e-ivory.ro

Rochii revelion cu imprimeu indraznet

Un look tineresc, atragator, jucaus si feminin este tot ce iti trebuie pentru o noapte de neuitat. Alege modele de rochii revelion cu imprimeu indraznet, un melanj de nuante puternice si neutre. Noi iti propunem rochia pe un singur umar, cu maneca clopot, din Colectia Jovani.



Indiferent ce modele de rochii revelion alegi, este important sa te simti confortabil si atragatoare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele