Sarbatori cu stil

# cadouri pentru ea # lista cadouri #cadou de craciun

9 idei de cadouri cu care o vei face cu adevarat fericita

Ai facut lista pentru Craciun? Pentru a evita aglomeratia de sarbatori, preturile exagerate si nu numai, ar fi bine sa te pregatesti din timp si sa cumperi toate darurile in tihna. Daca iti lipseste inspiratia, iata o lista de cadouri pe care orice femeie si le doreste. 

1. Cosmetice travel size

Orice femeie adora cosmeticele. Dar daca vrei sa-i faci o bucurie unei femei careia ii place sa calatoreasca, atunci cumpara-i cosmetice de calitate in varianta de calatorie. Asa nu se va mai chinui data viitoare cand isi face bagajele, nici nu isi va mai lua vesnicele mostre in loc de produsele preferate, si isi va aminti cu placere de cadoul tau util.

2. Accesorii speciale de calatorie

In aceeasi idee, ii poti oferi un set de recipiente pentru calatrie. Varianta travel size, care incape si in bagajul de mana din avion, este perfecta. Mai ales daca vei opta pentru un set precum cel de mai jos, care este mai special. Cu siguranta ea si-ar fi cumparat varianta mai ieftina, asa ca ii vei face o bucurie in plus: produsele preferate intr-o trusa speciala.

3. Bijuterii 

Indiferent de moment, o bijuterie intotdeauna va face fericita o femeie. Cauta ceva special, pretios, precum sarbatoarea Craciunului. Urmareste ce poarta mai des ca sa nu dai gres. Nu ai vrea sa-i cumperi un inel, daca ea poarta mai ales bratari si prefera degetele libere.

cadouri craciun

4. Gadgeturi 

Nu, femeile nu urasc gadgeturile. Femeile doar dau mai rar bani pe gadgeturi, preferand sa isi consume bugetul pe altceva. O baterie externa pentru cele care folosesc intens telefonul, dar intr-o varianta sic, este un cadou binevenit.

5. Accesorii pretioase

Cum ar fi o esarfa de matase. Poate ca are 10 esarfe deja, dar daca eleganta este cuvantul care o caracterizeaza, atunci nu vei da gres cu o esarfa de matase. Mai ales daca este una pretioasa, cu un imprimeu unicat sau pictata. Cauta neobisnuitul in fiecare cadou si nu vei da gres. 

6. Pantofi speciali 

Un cadou de Craciun care o va face fericita este o pereche de pantofi. Dar nu unii de care are nevoie, ci unii pe care ii doreste. Ce are nevoie isi va cumpara singura, insa o pereche de pantofi pretiosi, altfel, de ocazie, o vor face fericita.

7. Gadgeturi de ingrijire corporala 

Cand spunem gadgeturi pentru femei nu ne referim mereu la telefoane sau bratari de fitness. De exemplu, aceasta masca pentru masajul zonei ochilor este un accesoriu nu neaparat necesar, dar care o va rasfata in momentele de relaxare. Si un cadou de Craciun care o va face sa zambeasca mereu. 

8. O agenda personalizata 

Sau orice alt produs care ii poarta numele sau care este inspirat de ea. Indiferent de alegere, personalizarea cadoului de Craciun ii va arata ca te-ai gandit doar la ea atunci cand i-ai ales darul.

9. Produse gourmet 

Sa stii ca femeile nu isi traiesc viata la dieta. Mai ales cand vine vorba de ciocolata. Sau de produse sofisticate. Asa ca nu vei da gres si, in plus, cel mai probabil, va veti bucura impreuna de acest cadou de Craciun special. 

Tu ti-ai facut lista de cadouri pentru Craciun?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele