Sarbatori cu stil

#stil #rochii revelion #rochii revelion scurte #e-ivory.ro

Rochii de revelion scurte si rafinate

Chiar daca viziunea asupra tinutelor elegante implica o lungime care sa atinga solul, creatorii de moda propun anul acesta rochii de revelion scurte si rafinate, pentru iubitoarele de moda extrem de indraznete. Dimensiunea mini a revenit puternic in tendinte pentru anul 2012, astfel ca te poti bucura de aerul seducator pe care ti-l confera la cele mai speciale ocazii.

Bunul gust si rafinamentul poate fi exprimat sub orice forma, indiferent de prejudecati. Acesta este mesajul designerilor pentru anul 2012, o perioada minunata pentru a iesi in evidenta, fara retineri. Regula se aplica si in materie de rochii revelion, un eveniment important, pentru care te pregatesti de fiecare data pentru a pasi cu dreptul in noul an.

Iata cateva rochii revelion scurte, perfecte pentru a fi purtate in noaptea dintre ani:

Rochia scurta rosie

Rochia rosie mini, o culoare seducatoare si populara in randul celor mai cautate rochii de revelion, va fi in 2012 o optiune ideala pentru seara dintre ani. Rochia de seara Faviana, disponibila pe e-ivory.ro, reuseste sa intruneasca mai multe calitati conforme cu tendintele in curs: fusta este confectionata dintr-un superb imprimeu cu trandafiri in relief, un detaliu extrem de modern, cata vreme printurile florale sunt deosebit de populare anul acesta.



foto : e-ivory.ro

Rochia scurta albastra

Albastrul cobalt, una dintre culorile-vedeta in 2012, este o nuanta recomandata cu caldura de creatorii de moda pentru tinutele speciale din acest an. Prin urmare, printre cele mai apreciate rochii de revelion se vor numara si modelele in aceasta nuanta puternica. Rochia de seara Jovani poate fi o alegere inspirata in acest sens, aerul modern fiind intensificat de aplicatia florala de pe umarul drept.



Foto: e-ivory.ro

Rochia scurta retro

Stilul retro isi mentine influenta puternica si anul acesta, numarandu-se printre cele mai populare variante in materie de rochii revelion in 2012. Rochia Sherri Hill cu corset stralucitor si fusta din franjuri emana senzualitate, eleganta si rafinament, mai exact toate acele lucruri care visezi sa iti caracterizeze tinuta la cele mai speciale evenimente din viata.



Foto: e-ivory.ro

Intra pe e-ivory.ro si descopera toate optiunile senzationale de rochii revelion, scurte si rafinate, care sa te transforme intr-o adevarata zeita a frumusetii la ocaziile deosebite din timpul anului.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele