Sarbatori cu stil

#modele unghii Craciun #manichiura de Craciun

10 idei geniale pentru o manichiura perfecta de Craciun

A venit Craciunul, bradul este impodobit, turta dulce este gata, iar tu ai o clipa de ragaz pentru a-ti face manichiura. Este momentul ideal pentru a te relaxa si a-ti folosi creativitatea, decorandu-ti unghiile in spiritul Craciunului. Daca nu ai nici o idee, exista optiuni nesfarsite, extrem de dragute si perfecte pentru aceasta perioada. De la bastoanele de acadele cu sclipici si globurile de zapada, pana la fulgii de zapada si chiar imaginile cu reni sau Mos Craciun. Iata cateva idei de nail art care includ unghiile cu accent pentru a condimenta lucrurile si a fi in ton cu evenimentul, fara a exagera totusi.

Declaratie de bastoane de acadele

Daca nu te poti decide si nu poti ramane la un singur model, alege cinci modele diferite, cate unul pentru fiecare unghie. Exista sclipici, lac mat si acel model clasic de bastoane de acadele, toate ideale pentru a intra in spiritul sarbatorilor si a avea o manichiura incredibila.

Mos Craciun si Doamna Claus

Nu cred ca existe ceva mai potrivit decat aceasta nail art pentru sarbatorile de iarna! Cuplul vedeta al vacantei se afla in prim-plan si poti obtine o manichiura superba cu zambetele lor adorabile.

Siragurile de lumini

Pentru aceasta manichiura festiva, rolul luminilor de Craciun este jucat de cristalele de unghii. Pentru a le pune in evidenta si a obtine un efect superb, incearca pentru baza o nuanta de verde mai inchis, inspirata de culoarea bradului.

Siluete mate de reni

Rudolph si prietenii sai nu au aratat niciodata atat de bine ca acum! Iata un model de nail art cat se poate de festiv, ideal pentru a sarbatori Craciunul cu stil si eleganta. Cu siguranta ca manichiura ta nu va trece neobservata!

Craciun francez

Daca adori manichiura french, sa stii ca o poti adapta de minune pentru Craciun! Astfel a aparut ideea de nail art in stil Craciun francez, ea fiind ispirata de Mos si adaptata stilului frantuzesc.

Unghii cu globuri de zapada

Nu este nevoie sa iti scuturi unghiile pentru a face zapada sa cada in globuri! Creeaza o imagine perfecta de iarna pe unghiile tale cu copaci in miniatura, reni si un om de zada, desigur!

Unghiile accent cu om de zapada

Te vei simti uimitor cu aceasta manichiura in care, in afara de albastru si fulgi de zapada apare si Olaf, omuletul nostim de zapada. Unghia de accent ofera vibratii foarte placute, rupand monotonia intr-un mod inspirat.

Holly Berries

Intra in spiritul sarbatorilor de Craciun cu aceste unghii decorate cu fructe de padure adorabile! Amplasarea lor asimetrica adauga un aspect distractiv si haios imaginii de ansamblu.

Stele sclipitoare

Iata o manichiura simpla, eleganta, stilata si perfect adaptata sarbatorilor de iarna. Foloseste o nuanta nobila de rosu ca fundal si adauga cate o stea alba, simpla, dar de efect.

Peisaj mirific de iarna

Aceasta manichiura este un omagiu inspirat adus sezonului si o modalitate frumoasa de a sarbatori natura pe care o aduci in modul cel mai surprinzator pe unghii. Deoarece manichiura se realizeaza folosind stampilarea, este usor de realizat, nefiind necesar sa pictezi manual fiecare copac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele