Sarbatori cu stil

#stil #rochii #rochii de seara #rochii revelion #e-ivory.ro # rochiii elegante

Rochii de revelion lungi pentru petreceri elegante

"Rochii revelion" - este ceea ce iti strafulgera rapid privirea cand te uiti pe lista cu lucruri de pus la punct pentru petrecerea eleganta la care esti invitata. Oftezi lung si te gandesti ca gasirea rochiei potrivite iti este ingreunata de tema sofisticata si cadrul elegant? Iata cateva sugestii de rochii lungi, diafane si elegante, cu care sigur nu vei da gres la o petrecere rafinata!

Rochiile de revelion lungi, potrivite petrecerilor elegante si sofisticate, nu lipsesc dintre colectiile de rochii de seara de pe E-ivory.ro, un magazin online din care nu ai cum sa "iesi" fara rochia mult visata.

E-ivory.ro iti pune la dispozitie trei colectii de rochii de seara, Faviana, Sherri Hill si Jovani, care-ti prezinta cele mai frumoase si sexy tinute pentru noaptea dintre ani!

Iata trei categorii de rochii de revelion lungi, care se potrivesc oricand unei petreceri sofisticate!

Rochi revelion lungi, comode si vaporoase

Daca nu ai dispozitia necesara pentru a purta o rochie de revelion lunga, dar complicata in detalii si croiala, atunci poti opta oricand pentru o varianta mai simpla, lejera si vaporoasa, dar care-si pastreaza totodata eleganta impusa de un astfel de eveniment.


foto : e-ivory.ro

Rochii revelion lungi, elegante, tip sirena

Aceste rochii revelion lungi si cambrate pe corp iti pun in evidenta feminitatea si au un aer sofisticat, demn de covorul rosu, dar si de o petrecere rafinata de Anul Nou.

Daca vrei sa devii o aparitie greu de uitat la petrecerea dintre ani, opteaza pentru unul dintre modelele de rochii de revelion elegante, tip sirena. Sunt o alegere inspirata, mai ales daca vrei sa iti pui in evidenta nu doar rafinamentul si feminitatea, ci si senzualitatea si sex-appeal-ul.


Foto: e-ivory.ro

Rochii revelion lungi, elegante si diafane

Accentul oricarei rochii de seara lungi este eleganta sau rafinamentul. Daca vrei sa ai un aspect diafan, de poveste, si sa lasi invitatii fara grai la peterecerea dintre ani, opteaza pentru una dintre aceste rochii de revelion fermecatoare.

Sunt rochii de revelion care te pot scoate din anonimat si te pot transforma, fara niciun dubiu, in atractia petrecerii.



Foto: e-ivory.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele