Sarbatori cu stil

#craciun #petrecere #look

Cum te imbraci la petrecerea de Craciun a firmei

Exista o tinuta ideala pentru petrecerea de Craciun de la serviciu? Afla secretul look-ului cel mai reusit pentru petrecerea de Craciun.

Tinuta potrivita pentru o petrecere de Craciun organizata de firma la care lucrezi depinde de locatia petrecerii, dar si de stilul tau personal.

In cazul in care petrecerea este organizata la serviciu, imediat dupa terminarea programului de munca, va trebui sa te pregatesti pentru ea inca de dimineata. Daca petrecerea este organizata mai tarziu, la un local, vei avea insa timp pentru a trece pe acasa pentru a-ti improspata machiajul si tinuta.

 

1  Alege culorile sezonului

 

Tine cont de tinuta recomandata prin invitatie atunci cand iti definitivezi look-ul pentru petrecerea de Craciun.
Daca petrecerea are loc la birou, dupa program, vei purta probabil tinuta toata ziua, astfel ca trebuie sa o alegi cu atentie. Nu te imbraca foarte elegant daca stii ca stilul casual va fi preferat de cei mai multi colegi.

O tinuta simpla poate fi inviorata cu usurinta cu accesorii de culoare rosie. Chiar daca e vorba de o ocazie festiva, evita combinata rosu-verde, care te-ar transforma intr-o reclama vie la Craciun.

Culorile metalizate pot intretine si ele spiritul festiv, dar limiteaza-te la un singur obiect vestimentar care atrage atentia in tinuta ta.

 

2  Iarna nu-i ca vara

 

Chiar daca e vorba de o tinuta de petrecere , ocazia implica socializarea cu colegii de munca. Evita rochiile foarte scurte sau decoltate, care nu sunt potrivite pentru o atmosfera profesionala. Pentru a nu avea probleme nici cu fusta, nu alege nimic mai sus de un lat de palma deasupra genunchiului.

Daca vrei totusi sa alegi o tinuta care sa iti lase la vedere cat mai multa piele, opteaza pentru o rochie fara maneci, dar cu un decolteu corespunzator pentru o ocazie semi-profesionala.

Sutienul este un accesoriu indispendabil pentru orice tinuta de petrecere. Faptul ca il porti nu trebuie insa stiut de toata lumea. Tine lenjeria intima sub control evitand pantalonii prea stramti sau cu talie foarte joasa si bluzele transparente.

 

3  Nu exagera cu parfumul

 

Parfumul poate deveni un dezavantaj atunci cand il folosesti in exces. Fie ca e vorba despre o petrecere la birou sau intr-un local, vei fi aproape de oameni atunci cand le vorbesti si nu vrei sa ii sufoci cu aromele tale preferate.

Din ce in ce mai multi oameni au alergii la produsele cosmetice parfumate, iar mirosul puternic poate chiar provoca migrene.

Cand e vorba de parfum pentru petrecerea de Craciun a firmei, mai putin inseamna mai mult.

 

4  Alege pantofi confortabili

 

Chiar daca simti ca tinuta ta nu este completa fara pantofii cu toc inalt, acestia nu sunt recomandati pentru petrecerea de la serviciu, nici daca aceasta este organizata intr-un local.

Daca picioarele tale sunt relaxate si tu vei fi. O pereche de pantofi care te strang te poate impiedica sa dansezi sau sa te simti bine.

In cazul in care planuiesti sa bei alcool la petrecere, tine cont de faptul ca doua sau trei bauturi se pot transforma intr-un toc rupt sau chiar intr-o cazatura.

 

5  Completeaza-ti tinuta cu un zambet

 

Cel mai important accesoriu la petrecerea de Craciun a firmei este zambetul. Indiferent de locatia petrecerii, inainte de a sosi, spala-te pe dinti si foloseste apa de gura .

Lasa-ti apoi zambetul sa-i cucereasca pe colegii tai si bucura-te de atmosfera festiva. Daca uiti sa zambesti, ii poti face pe colegii tai sa creada ca nu te simti bine in compania lor.

Iti poti reimprospata machiajul inainte de petrecere, dar nu alege un look prea dramatic sau teatral. Daca petrecerea are loc la birou, putin ruj si mascara sunt de ajuns pentru a te bucura de petrecere.

Daca ai timp, ocupa-te de par in dimineata zilei petrecerii. Poarta-l diferit fata de cele mai multe zile de lucru, prins sau intins cu placa.

 

Cea mai reusita tinuta pentru petrecerea de Craciun a firmei poate fi creata pornind de la o bijuterie, prea pretentioasa pentru a fi purtata zilnic. Fie ca alegi un colier, o curea cu aplicatii stralucitoare sau mai multe bratari colorate, lasa bijuteriile sa devina punctul de atractie al tinutei.

Nu uita: secretul unui look perfect pentru petrecerea de Craciun a firmei este sa atragi atentia la sosire, dar sa nu ramai centrul atentiei pentru intreaga seara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele