Sarbatori cu stil

#rochii stralucitoare # rochii craciun #rochii dantela #rochii sarbatori #rochii revelion #showbiz #stil feminin #stil de vedeta #rochii

Dantela sau paiete? Ce rochie e mai potrivita pentru party-urile de Sarbatori?

Feminina si senzuala sau stralucitoare si sexy? Rochia pe care o alegi pentru petrecerile de Sarbatori trebuie sa te reprezinte, dar in acelasi timp sa te ajute sa fii si cea mai frumoasa. Tinutele purtate de vedete la evenimente sau pe covorul rosu te pot inspira.

Dantela, diafana si senzuala

Rochia din dantela este printre cele mai importante tendinte ale petrecerilor de sezon si asta pentru ca exprima feminintate si mister. Poti alege dintr-o varietate de modele, de la cele de tipul little black dress, pana la cele nude, ori din dantela in culori puternice precum rosu si roz. Totul tine in principal de tipul de petrecere, dar si de cat de sigura esti pe tine.

Roxana Voloseniuc a purtat la lansarea unei colectii pentru H&M o rochie alba din dantela, foarte transparenta, dar a reusit o aparitie plina de stil, fara sa para deloc vulgara. Asta desi ar putea parea nepotrivite desuurile negre. Contrastul este insa un detaliu care a facut diferenta.

Cel mai sigur, insa, este sa optezi pentru o rochie din dantela dublata de o captuseala nude. In acest fel doar vei lasa impresia ca nu porti nimic pe dedesubt. Alege o rochie mulata, care imbratiseaza formele, precum cea extrem de sexy purtata de Monica Barladeanu.

Citeste si:

7 accesorii glam pentru tinutele de Craciun sau Revelion sub 50 de lei

Rochii in care sa te simti perfect la petrecerile de Sarbatori

Top 3 machiaje perfecte pentru petrecerile de Sarbatori

 

Daca ai picioare foarte frumoase, nu ezita sa ti le pui in valoare cu o rochita scurta precum cea purtata de Laura Cosoi. Alege o culoare puternica, mai ales daca mergi la o petrecere intre prieteni. Cu siguranta vei capta atentia tuturor.

Paietele, provocatoare si sexy

Rochia cu paiete este stralucitoare prin definitie, astfel ca te va ajuta sa arati perfect la orice party mergi. Incearca sa o porti insa fara accesorii.

La petrecerea Unica, Loredana a ales sa poarte o rochie aurie din paiete, cu un decolteu foarte generos. Auriul este o culoare perfecta pentru Sarbatorile de Iarna.

La fel cum este si rosul, iar un astfel de exemplu il da Elena Gheorghe. Rochia purtata are un decolteu care, desi este foarte adanc, este deosebit de elegant si dezvaluie atat cat trebuie.

O rochie din paiete perfecta pentru Craciun sau Revelion este si cea in stilul Andrei, fara maneci. Si, pana la urma, petrecerile sunt in interior, ce daca e iarna afara!

Surse foto: ele.ro, protv.ro, libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele