Casa de Craciun

#alegere brad #brad in ghiveci #brad

4 motive pentru a alege un brad in ghiveci in acest an

In fiecare an, in preajma Craciunului, trebuie sa alegem bradul care nu doar ca va aduce spiritul sarbatorilor in casele noastre, insa va incununa casa cu un miros placut, specific acestei perioade.

 

Bradul este un element nelipsit din casele noastre. Iar cei care isi doresc sa un brad natural in fiecare an, in detrimentul unuia din plasic, au cea mai dificila misiune. Alegerea bradului perfect. Din ce in ce mai populari sunt insa brazii in ghiveci. Iar asta deoarece vin la pachet cu o serie de avantaje, spre deosebire de cei taiati. 

Iata de ce este mai bine sa alegi un brad in ghiveci in locul unui brad natural.

Rezista mult timp

Daca esti adeptul brazilor naturali, atunci un brad in ghiveci este ceea ce ai nevoie. Acesti brazi rezista mult timp,spre deosebire de cei taiati, care dupa cateva zile la cladura incep sa-si schimbe aspectul, sa se usuce si sa-si piarda acele.

Sunt usor de intretinut

Multi se tem ca un astfel e brad are nevoie de ingrijiri speciale pentru a rzista. Nu este cazul. Trebuie doar sa-l uzi din cand in cand si atat. In rest te poti bucura nestingherit de frumusetea lui.

Rezista ani in sir

Dupa Craciun, bradul in ghiveci poate fi transplantat in gradina, unde va rezista ani in sir si va creste armonios, incarcand atmosfera cu oxigen.

Responsabilitate fata de natura

Alegerea unui brad in ghiveci este o dovada de responsabilitate fata de natura. In aceasta perioada sunt taiate hectare intregi de brazi care dupa doua-trei saptamani de tinut in casa ajung la gunoi sau la reciclare. Un brad in ghiveci face exact opusul. Acesti pomi nu sunt taiati, iar dupa Craciun pot fi plantati in gradina sau intr-un parc.

Tu ce alegi anul accesta?

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului